Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walter si nemůže vzpomenout na jeho plán, který by porazil Pozorovatele. Proto vyzkouší slučovač myšlenek, ale marně – na nic si nevzpomíná. Olivii napadne, že by se  mohli vrátit do laboratoře na Harvardské univerzitě, kde kdysi řešili případy. Eta jim řekne, že budova je chráněna a že se tam přes stráže nedostanou. Walter jim řekne o tajných tunelech, které je tam zavedou. Když se do laboratoře dostanou, zjistí, že kamera, kterou potřebují, je v jantaru. Do laboratoře zamíří jeden z loajalistů – Gale. Eta se ho rozhodne vyslechnout, ale po jejím. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Počas vtiahnutia do ďalšej snovej sekvencie sme znova pocítili to nepríjemné mrazenie. Až Peter musel nakoniec zasiahnuť, aby vytrhol Oliviu z tejto nočnej mory, po ktorej však zostáva stále otrasená, dokonca až do takej miery, že sa jej celé telo chveje. Keďže si Walter nedokáže spomenúť na jednotlivé fragmenty plánu vedúce k porážke Observers, tak sa musí náš tím vrátiť späť do Walterovho laboratória, kde v jantáry je uchovaná nahrávka s ďalšími inštrukciami. Olivia však nie je príliš nadšená z metód, ktoré jej dcéra Etta využíva na extrahovanie potrebných informácií. Aj vniknutie do budovy Lojalistov malo svoje napäté okamžiky a Henriettine prahnutie po pomste takmer ohrozilo celú operáciu. Táto epizóda nám poskytla vskutku unikátny pohľad na Lojalistov a z určitej časti aj na Odboj. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkom slušne psychologicky prepracovaný diel. A to najmä tým, ako sa prejavuje dcéra Olívie a Petera Etta, zdá sa, že to nie je žiadna jednorozmerná slušňáčka. Podobe je nám predstavený aj jeden pešiak zo strany antagonistov-lojalistov observátorov a tu zase divák, spoločne s Olíviou, môže k nemu pociťovať určité sympatie. I keď záver dá za pravdu skôr ich dcére Ette. ()

Reklama

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Prvá časť Manfrettiho kódu je "010567." Ide o odkaz na dátum narodenia scenáristu J.H. Wymana. (koba)

Reklama

Reklama