Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walterovi William Bell ukáže jeho nový vylepšený svět, který brzo vytvoří. Olivie a Peter se snaží Waltera a Astrid najít. Během toho jim zavolá Jessica a řekne jim, že ji někdo pronásleduje. Jediné, co v domě najdou, je díra v podlaze. Pak zajdou do nemocnice za Astrid a ta jim řekne, ať zajdou do přístavu, kde se s Walterem rozdělili. Tam najdou uvězněného Septembera a Jessicu, která na ně míří zbraní. Podaří se jim zachránit Septembera a zabít Jessicu. Jenže ji potřebují k nalezení Bella. Proto použijí přístroj, který má Nina v Massive Dynamic. Osud všech světů je v jejich rukou. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda plná prekvapení a zistení. Určite budete pozerať s otvorenými očami na to, kto pôvodne stojí za nápadom vytvoriť nový vesmír na troskách dvoch našich paralelných. Ale pozor, finále pre vás môže byť aj sklamaním, ide o to, na ktorej strane barikády stojíte a či ste náhodou vo finále nechceli vidieť pravý opak toho, čo v ňom uvidíte. Ja som na vážkach, ale emocionálne sa tvorcom podarilo vyhrotiť všetko presne tak, ako potrebovali. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh naberá vskutku biblických rozmerov a to tentokrát doslova. William Bell je nablízku tomu, aby zrekonštruoval mnohé výjavy z Biblie, ako stvorenie sveta, Noemovu archu, Edenskú záhradu i Adama a Evu, to všetko však ide ruka v ruke s nevyhnutnou apokalypsou. Bell sa skrátka hrá na Boha a najviac pri tom trpí práve Olivia, ktorú využíva na to, aby spôsobila kolaps oboch vesmírov. Oliv je vo vnútri duše zdrvená z toho, že na nej William stále robí experimenty, našťastie ma pri sebe Petra, ktorý ju nenechá v tom samotnú. Walter však vezme situáciu do svojich rúk a namieste ju zastrelí. Každopádne sa mu podarí vrátiť Olivii život a Peter sa s ňou má možnosť znovu stretnúť. Ich opätovné zídenie sa bolo veru krásne a prinieslo so sebou radostné správy ohľadom toho, že Livvy čaká dieťa. ()

Reklama

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Po odchode Septembra (Michael Cerveris) zo scény je špeciálnym efektom odstránená jeho postava, ale jeho tieň ostáva naďalej viditeľný. (Broccoli_)

Reklama

Reklama