Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Olivie alt se od Niny Sharp snaží dozvědět, kdo je špeh, který z ministerstva dodává informace panu Jonesovi. Mezitím se v jedné firmě stane něco neskutečného – šéf firmy najednou vyletí do vzduchu a po chvíli mrtvý dopadne na zem. Jenže na břiše muže se objeví stopy otlačeného pásu. Což potvrdí to, že jeho dvojník v alt světě byl pilot a s letadlem havaroval. Tak se Walter vydá do alt světa a zjistí, že někdo/něco se snaží sladit náš a alt vesmír. Toho večera se u Broylese doma objeví pan Jones a řekne mu, že musí umístit výbušninu na most mezi realitami nebo přestane dodávat léky pro jeho syna. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jones je stále viac a viac v centre diania, čo je vzhľadom na Harrisovu charizmu a herecké schopnosti výborná správa. Že za všetkými pokusmi, mutáciami a snahami o zničenie vesmíru stojí on, už nejakú dobu vieme, takže jeho prítomnosť je opodstatnená. Je fajn, že sme opäť na oboch stranách, pretože prípady sa vzájomne ovplyvňujú v oboch vesmíroch. Ešteže tie Sochy slobody vyzerajú v oboch vesmíroch rozdielne, aspoň nestrácame orientáciu. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jonesovi sa zázračne podarilo prinútiť rezonovať obidva vesmíry na rovnakej frekvencii a tak vrámci jednej reality zinscenuje destabilizáciu lietadla, ktorej následky sa prenesú aj do tej druhej. Táto havária obete na oboch stranách, takže sa naskytol ďalší podnet k prehĺbenie vzájomnej spolupráci. Walter chcel nechať zamilovaným holubičkám trochu času pre sebe a preto súhlasí s premostením na druhú stranu, kde sa stretáva s trúchliacou alternatívnou Oliviou. Walter a Oliv sa od minula veľmi zblížili a bol to práve Walter, ktorý jej pomohol zvládnuť tieto ťažké časy a zlepšiť jej náladu. Ich intímne konverzačné chvíľky mali skutočne veľkú hĺbku. Tiež vypláva na povrch skutočný dôvod, prečo Broyles kolaboruje s Jonesom, avšak výčitky svedomia ho prijmú k tomu, aby sa dobrovoľne vydal. ()

Reklama

Galéria (14)

Reklama

Reklama