Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lincoln pomáhá s vyšetřováním případu na druhé straně. Nějaký muž napadl ženu a vzápětí na to je útočník zabit podivným stvořením. Stvoření na sebe vezme podobu útočníka a potlouká se v zapadlých uličkách města. Na stejném místě dva muži v kombinézách měří hodnotu nakažení. Jejich přístroje zaznamenají známky života ve sklepení kostela, kde najdou několik rozložených těl. Na místě činu Lincoln najde řetízek, ve kterém je skrytý obrázek ženy. Ženu vypátrají a zjistí, že žena už je 2 dny mrtvá a prochází se po ulicích New Yorku alt. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je evidentné, že Lee prechováva city k Olivii, lenže akékoľvek jeho plány si s Livvy niečo začať boli zmarené s Petrovim návratom. A tak si Lincoln chce dopriať trochu času pre seba a stráviť isté skutočnosti, čo ho privedie na druhú stranu. Tam spoločne s alternatívnou Oliviou a Lincolnom prenasledujú Shapeshiftera, ktorý im môže poskytnúť kompromitujúce informácie o Jonesovi. Nakoniec sa im úspešne podarí infiltrovať Jonesovu základňu a získať prístup k jeho sieti. Tomu však predchádzala velice napínavá prestrelka, pri ktorej sa kráľovský vyznamenala práve Olivie, ktorá je schopná zasiahnuť cieľ s chirurgickou presnosťou. Žiaľ sa to nezaobišlo bez strát a Lincoln z tejto reality zomiera. Oznámenie tejto skutočnosti bolo mrazivé a záverečná scéna s Oliv a Leeom bola naozaj pohnutlivá. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prípady z druhej strany majú predsa len trochu odlišnú atmosféru. Sú o niečo akčnejšie a je fajn, že pomer nie je 50:50, pretože takto viac vyniknú. Prípad v karanténe nie je až tak extra špeciálny, stále riešime meňavcov a Jonesa, avšak príde k jednej dôležitej udalosti, konkrétne k úmrtiu jednej z dôležitých postáv. No a pokiaľ nám mohla byť alt Olívia zo začiatku nesympatická, tak teraz hrozí, že bude vašou favoritkou číslo 1 práve táto červenovlasá verzia v kapsáčoch. ()

Reklama

Galéria (15)

Reklama

Reklama