Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při letu do New Yorku začne jednomu muži téct z nosu krev. Upozorní letový personál, aby nikoho nepouštěli na záchod, že by to mohlo způsobit katastrofu. Po přistání je muž odveden letovou ostrahou. Tam kontrolují jeho zavadla a najdou injekci s podivnou látkou. Jelikož si muž látku nevpíchne, promění se a dva muže z ostrahy zabije. Olivie se začíná měnit, a tak musí chodit k lékařce. Ta dá zprávu o stavu Olivie Broylesovi – prý na 60 % otázek odpověděla správně. Proto ji Broyles pošle na dovolenou. Zbytek týmu pracuje na případu, který Peter kdysi vyšetřoval. Jenže tehdy to skončilo pádem letadla. Stopy z případu je zavedou do domu muže, který by s tím měl mít něco společného. Jenže se strhne mela a ta věc napadne Licolna. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Okrídlení dikobrazy, tentokrát nič pre mňa. Ale stále je to Fringe, má to dve slušné ľakačky a je to vhodne zasadené do celkového rámca; čo v tomto prípade znamená Jonesov božský syndróm megalomana. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Do hry sa vracia staronový prípad ohľadom geneticky šľachtených hybridov, ktorý hoci neprináša žiadne závratné nóvum, ale pár výchyliek sa tu predsa len nájde. Peter a Olivia boli jednoducho predurčení k tomu, aby skončili spolu, a som z nich oboch veľmi šťastný. Síce Livvy získala späť lásku svojho života, na druhú stranu však prišla o svoje terajšie spomienky a s tým aj o svoju prácu. Liv má skrátka priveľké očakávania od života a bolo mi jej ľúto, ako ju Peter musel opustiť kvôli práci, na ktorej sa Oliv už naďalej nemohla podieľať. To by však nebola ona, keby si svojou tvrdohlavosťou nevydobyla právo aspoň na čiastočné pôsobenie. Walter si tiež dopriava toho sladkého pocitu, že je so svojou rodinkou a taktiež sa pomaly začína dostávať do role otca. A s Leeom nemôžem inak, než súcitiť. ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama