Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter se snaží vrátit do reality, kam patří. Proto zajde za Walterem, že Stroj, který kdysi použil, by ho mohl přenést zpět do jeho reality. Walter mu za žádnou cenu pomoct nechce. Proto zajde za Olivií a řekne jí, že se musí vydat do alternativního vesmíru za Walterem alt, ten by mu mohl pomoci. Olivie s tím souhlasí a Lincoln se k ním přidá, prý se do alter vesmíru chtěli už dříve podívat, aby našli toho, kdo vypouští nové měňavce. Peter, Olivie a Lincoln se vydají do divadla, odkud se kdysi dostali do alt vesmíru. Na druhou stranu se dostali Lincoln a Peter. Jejich cíl je jednoduchý – najít Walter alt. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát sa venujeme prevažne makrozápletke a je to fajn, keďže posledné časti sme tu mali vždy nový epizódny príbeh, ktorý celému dielu dominoval. Postavy sa opäť stretávajú so svojimi alternatívnymi verziami a máme tu aj jedno špeciálne stretnutie, ktoré snáď neočakával v tejto fáze seriálu možno žiaden fanúšik. Popravde som bol pri ňom trochu otupený, keďže som predpokladal výraznejší rozdiel v tom, ako istá postava vyzerá a koľko má v skutočnosti asi tak rokov. Záver bol určite prekvapivý, ten čakal asi tiež iba málokto. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nič nepoteší viac, ako keď sa sny stanú skutočnosťou, a tá úvodná snová sekvencia určite dostojí týchto slov. Peter sa naposledy snaží primäť Waltera k tomu, aby mu pomohol sa vrátiť do jeho pôvodnej timeline, a keď znovu odmietne, Peter nemá inú možnosť, než sa obrátiť na Walternatea. Najskôr sa však musí dostať na druhú stranu, čo sa mu pri kolaborácii s Oliv a Lincolnom podarí. Lee sa vydáva za svoje druhé ja a hrá to naozaj presvedčivo, dokonca aj na Petra zapôsobil. Avšak sú odhalení a Peter podvedome hľadá útočisko u svojej matky. Scény medzi Elizabeth a jej synom boli neskutočne emotívne a ako každý správny rodič, Elizabeth sa nezdráhala brániť svoje dieťa svojim vlastným telom. Stretnutie Petra a Wlaternatea sa vyvinulo úplne iným smerom, než som predpokladal. A záver prekvapil. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama