Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Olivii jednoho rána v jejím bytě navštívila podivná modrá energie, která k sobě přitahuje kovové předměty. Walter se v laboratoři snaží přijít na to, jak toho muže, kterého vidí, vyfotografovat. V Oliviině tašce najde dopis, který poslali z léčebny, kde Walter pobýval. Olivie má rozhodnout, zda se tam Walter vrátí nebo ne. Astrid a Olivie se vrátí do Oliviina bytu hledat nějaké stopy po energii. V kameře Walter uvidí, že něco zavřelo Olivii v koupelně. Zvláštní ale je, že Walter to viděl předtím, než se to stalo. Přijde na to, že jeden chlapec (Cameron) z Jacksonville umí také manipulovat z kovy. Proto s Olivií vyráží do New Yorku pro odpovědi. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Olivia sa prebúdza v prítomnosti nebezpečnej formy energie, ktorá ju od tohoto momentu neprestajne prenasleduje. Walter v tejto prízračnej entite vidí istú spojitosť s jeho experimentovaním s cortexiphanom, konkrétne odkazuje na subjekt, ktorý disponoval schopnosťou astrálnej projekcie. Keď sa Liv na konci stretne s týmto prízrakom, tak dá na svoje inštinkty a intuíciu, čo jej zabráni v jeho zničení. Vzápätí nato sa Petrove konečne podarí vrátiť na tento svet, avšak jeho uvítanie nebolo zrovna najprívetivejšie, nakoľko si naňho nikto nepamätá. Pri pohľade na vzájomné stretnutie Petra a Olivie som zostal rozčarovaný, keď si spomeniem na to, čím všetkým si už títo dvaja museli spoločne prejsť. Medzičasom sa Walter navzdory svojmu šialenstvo snaží všetkých presvedčiť o svojej príčetnosti. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pozerať sa na nejakú modrú energiu je už po toľkých dieloch dosť klišé a príliš to nezaujme. Čo zaujme, je to, čo za ňou stojí. No a tu sa ukazuje, že zdroj je niekde inde, ako sa na prvý pohľad zdá. Ale bude to mať niečo spoločné s tým, s čím si myslíte, že to niečo spoločné bude mať. Znie to komplikovane, ale nie je. Prekvapivé nie sú určite posledné Oliviine slová v epizóde, ale otvárajú mnoho možností do budúcnosti. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama