Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peterovi se podařilo propojit naši a druhou stranu. Na místě, kde je náš stroj, vytvořil most mezi světy. Jenže náhle zmizel a všichni na něj zapomněli. Obě strany spolu uzavřely příměří. Pozorovatelé zjistí, že část Petera ještě existuje. Proto musí být odstraněn. Úkolem je pověřen Pozorovatel September. Lincoln zajde za svým přítelem a kolegou Robertem Danzigem. Společně se snaží chytit zločince. Lincoln ho dohoní a spoutá. Robert nikde. Když ho objeví, nějaký tvor si z něho bral energii a zabil ho. Na místo doráží divize Fringe, aby to vyšetřili. Lincoln se přidá k týmu Fringe a společně jdou vyřešit případ muže, který svým obětem vysává energii. Během vyšetřování Lincoln najde Waltera v krytu. Walter začne tvrdit, že v zrcadle viděl muže, který poté ihned zmizel. (Varan)

(viac)

Recenzie (3)

Likan7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šílený fail. Vrátili jsme se zajímavostí a dějově někam k těm nejnudnějším částem seriálu. Epizodní příběhy, bez špetky posunu hlavní dějové linie. Jestli TAKHLE začala čtyřka, tak těbůh, co nás čeká. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak s novo nastolenou timeline zažívame veľké obrodenie. Aj to málo, čo zostalo z Petra, sa začalo vytrácať. Oba vesmíry sú nútené k vzájomnej spolupráci a vzhľadom k očividnej nedôvere, ktorá medzi obidvoma stranami panuje, pôjde o beh na dlhú trať, pokiaľ si chcú zaistiť lepšiu budúcnosť. Ani naša Olivia neverí tej druhej Olivii o nič lepšie a vyčíta jej, že postráda morálne princípy. Alternatívna Liv si však s tým neláme moc hlavu a reaguje s istým nadhľadom, i keď dosť uštipačným spôsobom. Taktiež sa do hry vracia agent Lee, ktorý natrafil na ďalšiu desivú a nevysvetliteľnú udalosť. Leeova zvedavosť a nekompromisnosť stavia Oliv do pozície, kedy je dohnaná k vzájomnej participácii na vyšetrovaní. Súbežne s týmto fenoménom ohľadom nového druhu Shapeshifterov sa vynárajú nové záhady. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Finále tretej série určilo, ako bude vyzerať úvod tej nadchádzajúcej. A je to slušný mindfuck, i keď zatiaľ prehľadný. Nový príbeh s biologickými meňavcami ma príliš neupútal, je to v podstate len to isté čo naposledy, ale tu ide asi aj o to, ako si na nových obyvateľov "nášho" sveta zvyknúť a dať im šancu. Bishop senior začína vidieť záblesky Petera, čo nie je nič extra objavné, ale platí zase len to, že treba tomu dať čas. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama