Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter se díky Stroji přesunul v čase, a to do května 2026. V tomhle světě se podařilo zničit druhou stranu, ale to na naší straně způsobilo trhliny a vážné škody. V New Yorku také řádí skupina Apokalyptiků pod vedením jistého Moreaua. Jejich skupina vyvinula novou bombu, se kterou dokáží zničit cokoliv. Peter zajde za Walterem, chce od něj pomoct. Walter mu řekne, že potřebuje své vybavení, ale to ve vězení nemá. Tak Peter zajde za senátorem Broylesem. Chce aby Waltera propustil. Broyles souhlasí. Olivie, Peter a Walter se znovu spojí. Mezitím Walter alt unikl z alt světa a skrývá se v našem. Walter alt pomáhá Apokalyptikům s ničením tohoto světa. Stopy je zavedou do opuštěného kempu, kde Peterovi dá agentka pouzdro. V pouzdru je klíč od domu, kde kdysi bydlel. Zajde tam a najde Waltera alt. Tentokrát mu neunikne. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak do akého smeru pôjdeme vo finále, to by som vopred asi nikdy nebol schopný odhadnúť. Ale s tým, ako sa vám finále trojky bude ukladať v hlave, tak zistíte, že je to možno najlepšia cesta práve preto, aby sme prestali riešiť v podstate stále to isté dokola. Čiže nám tu nastupuje cestovanie v čase, červími dierami sa tak dá cestovať ako medzi svetmi, tak aj do iného času vo vlastnom vesmíre. No a čo bude s Peterom, to sa budete chcieť dozvedieť samozrejme okamžite. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z novej alternatívnej časovej línie som naprosto unesený. Peter sa stáva živým svedkom toho, čo jeho rozhodnutie spravilo s oboma svetmi, ten paralelný de facto prestal úplne existovať a ten náš sa zase nachádza v dešparátnom stave. Ide o dystopický predobraz budúcnosti, kedy vortexy a čierne diery sú na dennom poriadku. Každopádne sa tu nájde aj niekoľko svetlých momentov, ako napríklad, že Peter a Oliv sú si svoji, spoločne plánujú si založiť rodinku i dokonca Ella vyrástla do krásy. Naneštastie aj v tomto nastane zlom, keď Liv tragický umiera, načo sa Peter začne utápať v svojom žiali. Walter nakoniec prišiel na spôsobom, ako preniesť Petrove vedomie späť do minulosti, aby zachránil obidva vesmíry. Akonáhle však poslúžil svojmu účelu, vznikom časového paradoxu prestane existovať. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama