Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co se Peter dotkl Stroje, Stroj Petera odmrštil a Peter skončil v bezvědomí. Sam Weiss, který kdysi pomohl Olivii se zotavením, přišel za Olivií. Prý se co nejdříve musí dostat ke Stroji. Jak již víme, na druhé straně zprovoznili Stroj, a tak si Stroj na naší straně myslí, že v něm Peter už je. Proto k sobě nikoho nepustí. Sam a Olivie se vydávají do hřbitova Svaté Anny najít hrob předešlého Sama Weisse. Jediné, co tam nalézají, je kovová krabička, která nejde otevřít. Klíč je prý v jednom městském muzeu. Peter se probouzí v nemocnici. Neví co se stalo, ani kdo je. Z nemocnice odchází a na cestě městem si zavolá taxi. Řidiči řekne adresu místa kam chce. Řidič mu řekne, že adresa, kterou mu řekl, je v New Yorku a on je v Pittsfieldu. Walter a Astrid přijdou na to, že aby mohli náš Stroj použít, musí ho přemístit na LIberty Island. Tam je totiž umístěn stroj na druhé straně. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z najviac mindfuckových epizód, aj keď nie tá úplne najzamotanejšia. Ide sa definitívne do finále trojky a tak neprekvapí, akými scénami predposledná epizóda tretej sezóny končí. Máme tu zázračný písací stroj so zrkadlom, v centre pozornosti je stroj schopný preniesť Petera na druhú stranu a nájdeme istý tajomný zvitok, kde je nakreslená Olíviina tvár a my zisťujeme, že jej schopnosti sú ešte zázračnejšie, než sme si možno mysleli. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z intenzity tejto epizódy mi prebehli zimomriavky po celom tele. Svet je nasiakli strachom a Walter sa úpenlivo snaží nájsť východisko z tohoto chaosu, ktorý je spôsobený elektrickými výkyvmi v atmosfére. Walterova myseľ je zakalená obavami o život svojho syna. Na druhú stranu si však nelámal hlavu s tým, že ho trafil blesk dvakrát po sebe. Olivia spolu s Samom Weissom sa snažia prísť na spôsob, ako sa zbaviť silového poľa, ktoré bráni Petrovi vstúpiť do skazonosného stroja. Jediným riešením sa zdá byť využitie Oliviiných skrytých vlôh, ktoré jej umožňujú ovládať telekinézu. Zakončenie bolo strhujúce, prenikavo gradujúce a predovšetkým išlo o žmýkačku na emócie. Tá osudovosť a previazanosť Petra s Oliv je do neba volajúca. A tie flashbacky do toho celý tento okamžik ešte viac naddvihli. ()

Reklama

Galéria (14)

Reklama

Reklama