Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vracíme se do alter světa, kam se nedávno vrátila i Olivie alt. Divize Fringe je povolána k případu muže, ze kterého vylezli brouci. Jenže zvláštnější je, že tito brouci žijí pouze v ovcích, které v alter světě už vymřely. Obrázek brouka poputuje do televize – prý každý, kdo brouka našel, má zavolat. Šílený biolog zaútočil znovu, ale tentokrát brouci, kteří z něj vylezli, jsou jiní. V místní nemocnici se od jednoho biologa dozvěděli, že tyto brouky zkoumal jistý Dr. Silva. Proto ho jde Olivie alt s Lincolnem navštívit. Jenže Silva Olivii alt zajme a udělal z ní nového hostitele. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No a zase tie chrobáky a z toho som nemal príliš veľkú radosť. Epizódny príbeh mi pripadal ako už viackrát použitý a ani vedec pracujúci pre tzv. vyššie dobro to v mojich očiach nezachránil. Makrozápletka, to je ale o niečom úplne inom, tam sa veci skutočne hýbu vpred a na konci nás čaká jedno veľké prekvapenie. A rozhodne je dobre, že sme zase riešili prípad a aj makrozápletku v alternatívnom vesmíre, inými slovami postavy vystupujúce v tomto vesmíre nepredkladajú tvorcovia divákom ako záporné. Proste bojujú len za svoju vec. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po dlhšom čase sa opäť vraciame do paralelného vesmíru, ktorého oblohu brázdia zepelíny. Veľká časť pozornosti sa upriami na alternatívnu Oliviu, na ktorú čaká pomerne nabitý život. Spolu s Fringe Division sa pokúša prísť na kĺb záhade, ktorá má čo dočinenia s chrobákmi, ktorý parazitujú na ľuďoch. Dokonca samotná Liv bola infikovaná týmito parazitmi, minimálne to tak spočiatku vyzeralo, nakoniec sa však z toho vykľulo tehotenstvo. Nielen v práci zažíva rušné chvíle, ale aj v osobnom živote. Jej priateľ ju požiadal o ruku, ona povedala "áno", avšak ukázalo sa, že je tehotná, tak mala definitívne po vzťahu, ale na konci ju zastihne nečakaná návšteva od Ministra Waltera Bishopa, ktorý ju prijal do rodiny, keďže nosí v brušku jeho vnúča, ktoré môže primäť Petra vrátiť sa do tejto dimenzie. ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama