Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V alt světě existuje jistý proces. Proces zajantarování, kdy je konkrétní oblast celá pokrytá jantarem. Do jedné z těch oblastí se dostanou dva muži, kteří z jantaru vytáhnou člověka, jenže jsou přistiženi při činu. Muž a člověk vyndaný z jantaru utečou, ale třetí společník zůstane v jantaru. Zjistíme, že muž vytažený z jantaru byl bratr pachatele. Když se to dozví Olivie a oddělení vzorce, vydají se do domu pachatele, kde také odhalí, že bratři jsou dvojčata. Walter alt řekne Broylesovi alt, že musí muže chytit, protože by mohli vyzradit to, že lidé v jantaru žijí. Walter alt dělá na Olivii různé pokusy kvůli její možnosti cestování mezi světy – chce zjistit, jak funguje schopnost Olivie. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentoraz sa bližšie pozrieme na oblasti pokryté jantárom, na ktorých bola vyhlásená karanténa. Ako sa však ukázalo, jantár dokáže udržať svoje obete stále nažive, nakoľko ich životné funkcie iba spomaľuje, a z tohoto presného dôvodu natrafíme aj na prípad, kedy sa niekto pokúsil z jantáru dostať blízku osobu. Medzičasom sa Olivia necháva dobrovoľne podrobiť experimentom, ktoré majú prebudiť jej skrytú schopnosť teleportácie medzi oboma vesmírmi. Na prvý pokus sa jej podarilo astrálne premiestniť na druhý svet, čo v nej vyvoláva mnohé otázky. Takisto opäť vída Petra, ktorý sa ju snaží zobudiť z ilúzie a presvedčiť ju o jej skutočnej osobnosti. Nakoniec sa Petrovi predsa len podarí primäť Oliv k tomu, aby sa presvedčila o týchto jednotlivých skutočnostiach na druhej strane. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ďalšia epizóda, ktorá hľadá paralely medzi epizódnou zápletkou a našimi hrdinami. Tentokrát medzi Olíviou uväznenou v paralelnom vesmíre, ktorá o tom chúďatko po niekoľkých dávkach istej medicíny nevie. Ale tuší to. Paralely s dvoma bratmi sú vydarené, o tom niet pochýb. Skôr ma zamrzela "logická" eliminácia miesta, kde dôjde k vykradnutiu banky. A dokonca aj po zúžení všetkých možností na tri si Olívia tipla správne. ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama