Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (1)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pri sledovaní tejto epizódy je treba mať na pamäti fakt, že sa nejedná o o plnohodnotné pokračovanie, ale o špeciál, ktorý je k tomu ešte situovaný do obdobia 1. série, takže jednotlivé skutočnosti a súvislosti nemusia dávať zmysel v rámci diania v 2. sérii. Napríklad taký Charlie je stále nažive a aktívne pomáha Olivii s prípadom. V tejto časti sa bližšie pozrieme na problematiku vzťahov medzi vierou a vedou, ako na seba vzájomne nahliadajú, na ich odveký rozpor, ale aj na to, ako sa medzi sebou krásne doplňujú. Dokonca i vedec ako Dr. Walter sa musí niekedy spoľahnúť na vieru. V okamihu úmrtia jedného muža sa náhle uvoľní duševná energia, ktorá skočí do tela zosnulej dievčiny, čo nielenže má za následok jej reanimáciu, ale aj prenesenie vedomia a spomienok toho muža na ňu. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Epizóda Odpoutaný netvor dejovo nezapadá na druhej série seriálu. Dej epizódy sa odohráva niekedy v priebehu prvej série - epizóda sa preto niekedy označuje ako S01E21. (koba)
  • Podľa spisu FBI, 17-ročná Lisa Donovan (Alice Kremelberg) sa narodila 19.11.1982. Ak sa dej epizódy odohráva v priebehu prvej série - medzi rokmi 2008 a 2009, mala by mať 26, alebo 27 rokov. (koba)

Reklama

Reklama