Reklama

Reklama

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A na Walterov laboratórny stôl sa dostal ďalší odpudivý a slizký parazit, samozrejme nemusím spomínať, akú veľkú radosť mu to prinieslo, obzvlášť keď sa dozvedel o jeho skrytých účinkov. Larvami tohoto parazita boli úmyselne infikovaný migranti z Číny, ktorý sa nevedomky stali ľudskými inkubátormi. Čínska mafia pašuje tieto potvory prevažne kvôli ich imunitu posilujúcim účinkom. Paralelne s týmto problémom sa Dr. Bishop snaží osamostatniť od svojho syna, postaviť sa znovu na nohy a byť viac nezávislým. A s akým strachom v očiach Olivia pohľadala na Petra, keď bol vystavený larve parazita, malo vskutku neskutočnú intenzitu. Tiež ma zamrzelo i to, ako chúlostivo Astrid nakoniec dopadla. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Objektívne možno jedna z najlepších epizód, subjektívne zase jedna z tých najnepríjemnejších na pozeranie. I keď ak vám neprekážajú polmetrové červy vychádzajúce z tiel úbohých civilistov, tak môj komentár neberte vôbec do úvahy. Každopádne to určite nie je epizóda vhodná na sledovanie pri obedňajšej pauze, a už vôbec nie k večeri, to sa vám bude zle spať. ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Dr. Bishop (John Noble) mluví o Ancylostoma duodenale, neboli měchovci. Parazita ukazuje na monitoru počítače, ale to, co vidíme, je larva brouka rodu Zofobas, která je ovšem nesrovnatelně větší. Měchovci nejsou ve většině svých stádií ani viditelní pouhým okem. Zofobas se hojně využívá ke krmení terarijních zvířat. Jde o neškodné zvíře krmící se organickými zbytky. (cze.Oi)

Reklama

Reklama