Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Pensylvánii dojde k několika podivným zmizením a jedno z nedávných jede vyšetřit Olivie a její tým. Zmizel dělník, který byl stažen pod zem podivným stvořením. Stopy z případu tým zavede k Andremu Hughesovi. Při prohlídce jeho domu má Olivie pocit, že něco slyšela, ale nic to nebylo. Při výslechu u FBI Andre přizná, že mu zemřela manželka při porodu a dítě zemřelo také. Pří výkopu jejich hrobů, ale zjistí, že dítě chybí a pod jeho hrobem vede dlouhá díra dolů do podzemí. Když se tam Olivie vydá, věc ji chytí. Naštěstí je tu Peter, který se ji vydá zachránit. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Fringe je vo svojej podstate sci-fi horor, pretože sú hrdinovia častokrát  ohrozovaní nadprirodzeným monštrom a táto epizóda ide v tomto smere asi najďalej. Čaká nás dokonca aj jedna slušná ľakačka, čomu sa tvorcovia inak snažia vyhýbať. Až ma napadá, či by tento odvážnejší prístup nebol pre celý seriál vhodným dynamickým prvkom. Častokrát sa ocitáme v podzemí, vchádzame s vyšetrovateľmi za skryté dvere kvôli tajomným zvukom a tak podobne. A ono monštrum je ukázané presne tak, ako si myslím, že by ukazované byť malo. Uvidíme ho až na konci, nie príliš explicitne, ale zároveň dostačujúco. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Olivia je psychicky ešte stále bolestne dotknutá a otrasená, napriek tomu ju však Peter vyzdvihol z nemocnice. Liv a Peter sú spolu taký chutnučký, miluje ten spôsob, akým sa na seba pozerajú, tie ich prenikavé pohľady. Ako sa medzi sebou v tej nemocnici vzájomne doberali, bolo tiež zlaté. Následne nato obaja začnú spoločne vyšetrovať záhadné zmiznutia, čo nás dovedie k stvoreniu, ktoré je obeťou reproduktívnej biológie a nahradzovania génov. A keď sa bezprostredne ocitneme v podzemí, tak vdýchnutá atmosféra zaručene pohltí. Po čas tohoto prípadu sa u Olivii začne prejavovať i neobvykle vysoká senzitivita na zvuk. Jej myseľ je z týchto zvukových vnemov zmätená a dokonca skoro zastrelila Petra. Aj Peter s Waltom mali na konci veľmi silný moment, ktorý ma úprimne dojal. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama