Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stala se autonehoda. Jeden z řidičů z ní utekl a dostal se do jednoho z newyorských domů. Dostane se do bytu nějakého člověka, kterého zabije a vezme na sebe jeho podobu. Když se na místo autonehody dostane policie, tvrdí, že druhým řidičem je Olivie, která na místě činu není. Walter začne stiskávat všemožné, co najde v autě a po chvílí z předního skla auta vyskočí Olivie. Po převezení do nemocnice a výsledcích testů sdělí doktor Peterovi a Walterovi, že je Olivie mrtvá. Zázrakem se ale Olivie probudí v nemocnici a je opět v pořádku. Mezitím se musí Phillip Broyles dostat k vedení FBI, jelikož prý oddělení Vzorce přináší málo důkazů o jejich práci s nadpřirozenem. Olivie je ve vážném nebezpečí, jelikož muž, který se umí přeměňovat, je voják z jiné dimenze, který dostává rozkazy o výslechu Olivie a následně jí má zabít. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tu by sa dalo napísať, že vojna medzi oboma svetmi už naplno začala, i keď je stále pred očami širokej verejnosti skrytá. Pilot druhej sezóny je trochu pritiahnutý za vlasy, osobne by mi viac sadlo, ak by bol na pokraji smrti niekto iný ako hlavná postava Olívie, ktorá by nemusela vylehávať v nemocničnej izbe, ale poriadne riešiť prípad. Prekvapil rozhodne záver, čo z toho vyplynie do budúcnosti, ťažko povedať, snáď sa v tom tvorcovia nezamotajú. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neuveriteľný nášup takto na úvod. Máme pred sebou naozaj kurióznu situáciu, nakoľko dôjde k havárii, ktorá nedáva žiadny zmysel, aspoň nie v tom danom okamihu. Celkový dopad tejto autonehody sa uskutoční až so zreteľným časovým odstupom, kedy znenazdanie Olivia preletí skrz predné sklo auta. Oliv utrpí nezvratné poškodenie mozgu a upadá do kómy, čo bolo emocionálne zastrešené návštevou Petra. A predovšetkým tá záverečná scénka medzi Liv a Petrom bola prekrásne dojemná. Čo sa Livvy vrátila z paralelnom vesmíru, je otrasená, pociťuje úzkosť a jej myseľ postihlo zatemnenie, takže si nevie skoro na nič spomenúť. Po svete nám okrem toho pobieha Shapeshifter, s ktorým nastane na konci zaujímavý twist, keď sa začne vydávať za Charlieho. A Amy Jessup je viac než len vítaná posila do týmu. ()

Reklama

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama