Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nina Sharpová je přivezena do nemocnice. Byla postřelena. Za Ninou se dostane Oliviie – Nina Olivii slíbí, že když chytne toho, kdo jí to udělal, smluví jí osobně schůzku s Williamem Bellem. Olivie odhalí, že za útokem stojí starý známý pan Jones, který má přístroj, jenž dokáže otevřít portál do jiné reality. Zároveň je Walter nezvěstný a Peter se ho vydává hledat do domu, kde kdysi bydleli. Walterovi totiž Pozorovatel řekl, že tam musí najít určitou věc, která je důležitá. Olivie se snaží díky bývalým útokům pana Jonese přijít na to, kde bude další útok. Když to zjistí, jen tak ho portál otevřít nenechá. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Finále je úplne v poriadku, všetko do seba zapadne, vysvetlenia sú jednoducho pochopiteľné. Bohužiaľ uvidíme viacero lacných trikových scén a samotné finále je skôr o prestrelke, než o mysteriózne. Ale dočkáme sa v ňom aj poriadnej čiernohumornej pointy. Inak náš nečaká žiaden dychberúci zvrat, pokiaľ nerátam posledný záber epizódy, v podstate je ale skôr len doťuknutím toho, čo sa dialo predtým. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Wow! Brána do ostatných svetov konečne otvorila a ruka v ruke s tým sa ponúkajú nekonečné možnosti využitia. Hlavným aktérom týchto radikálnych zmien v multiverse sa stal Jonese, ktorý sa prioritne zameriava na soft spoty, čo sú miesta, v ktorých základné prírodné zákony predstavujú platiť. V týchto oblastiach je membrána medzi našou a alternatívnou realitou výrazne oslabená a preto sa to javí ako perfektné miesto na otvorenie diery do iného sveta. Tomuto sa však Olivia, Peter a Walter snažia zabrániť, čo vedie k dychberúcej nočnej sekvencii pri jazere. Avšak Oliv sa do paralelného vesmíru napokon na pozvanie Williama Bella predsa len dostáva. Zatiaľ čo Dr. Bishop navštevuje hrob, na ktorom náhrobnom kameni je prekvapivo vytesané meno jeho vlastného syna Petra, čo vzbudzuje kopu otázok. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama