Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Olivie vyšetřuje případ ženy, která sama od sebe uhořela. V souvislosti s tím začne mít Olivia podivné vize a vidí věci, které nejsou. Všechny stopy z vyšetřování Olivii zavedou k někomu, kdo je v FBI a také má případ spojitost s aktivitami Massive Dynamic. Mezitím Phillip Broyles spustí vyšetřování, které má dokázat, že William Bell je součástí ZFT, ke které patří také pan Jones. A aby toho nebylo málo, ředitelka Massive Dynamic Nina Sharpová byla unesena. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak sme sa dočkali konečne epizódy, kde už prechádzame medzi dvoma alternatívnymi realitami a pre mňa je to, čo sú čisto osobné preferencie, ústredné kúzlo seriálu. Je to navyše tajomne nakrútené (horšie efekty tvorcom odpustíte), zaujme aj prípad samovznietenia a slušný cliffhanger, kde umrie niekto, o kom si myslíte, že tu bude až do poslednej epizódy poslednej série. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Máme tu prípad spontánneho samovznietenia, ktorý strhol na seba všetku pozornosť. Dokonca prišla na um aj taká eventualita, že by mohlo ísť dokonca o pyrokinézu, čo je forma telekinézy, ktorá umožňuje rozkmitať predmety na molekulárnej úrovni. Paralelne s tým sa začali u Olivii prejavovať zvláštne výjavy a vnemy, ktoré ako sa ukázalo, boli zrkadlom do paralelného vesmíru. Táto ohybnosť časopriestoru bola Walterom skvelo vysvetlená na príklade deja vu, čo je zjavne chvíľkový záblesk z druhej strany. Veľmi ma potešili jednotlivé narážky na popkultúru, ako Star Trek či Steven King. Milé bolo tiež, ako Peter príjemne prekvapil svojho otca darom, ktorý preňho skonštruoval. A zase rozhovor medzi Oliv a Walterom bol pekne nepríjemný, keďže mal obdivuhodnú emocionálnu hĺbku. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama