Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Olivia a její tým jsou zavoláni k případu, kde muž zemřel tak, že mu srostla pusa a nos a díky tomu se udusil. V souvislosti s tím se pan Jones vzdá FBI a je ochoten mluvit jen s Olivii. Když si s ním Olivie promluví, Jones ji dá informace o balíčku, který se nachází v opuštěném zábavním parku. Balíček přinese do laboratoře a v balíčku se nachází několik žárovek – úkol je jednoduchý – Olivie je všechny musí zhasnout pouze vůlí. Pokud se jí to povede, řekne jí Jones vše, co potřebuje vědět. Mezitím Peter přes starého známého odhalí rukopis Manifest Z.F.T. se kterým je Jones spojován. V rukopisu je popsáno cestování do jiného světa, což Jonese inspirovalo. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Akonáhle sa pozornosť obrátila na Jonesa a jeho útek z väzenia, znovu sa vraciame aj ku veľmi interesantnej myšlienke, ktorá hovorí o teleportácii. Transportačné zariadenia, ktoré použil, bolo založené na teórii dezintegrácie a reintegrácie, čo v preklade znamenalo, že Jones bol najprv dematerializovaný na molekulárnej úrovni a následne nato opäť zastavený. Jones sa dobrovoľne vydá polícii, len aby sa mohol stretnúť s Oliviou a vyskúšať na ňu najrôznejšie mind games. Takto to aspoň sprvu pôsobilo, jeho ozajstné zámery však spočívali v tom, že podrobí Livvy do značnej miery nemožnému testu. Liv nakoniec testom prejde, ale až v tej najviac vyhrotenej chvíli. Jediný, kto pri nej zostal až do zdanlivo nevyhnutného konca, bol práve Peter, ktorý sa stal svedkom jej nadprirodzených schopností. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dosť možno najlepšia epizóda prvej sezóny doposiaľ, ale snáď to bude ešte lepšie. Prečo to tak je; no ústredným antagonistom je Jared Harris, zápletka nepôsobí vizuálne béčkovo, ale je dosť creepy a najmä sa začíname poriadne baviť o paralelnom vesmíre, o ktorom som počul ešte pred sledovaním pilotnej epizódy. Len tem Joshua Jackson je akoby čím ďalej, tým viac na druhej koľaji a akoby bol v deji len kvôli tomu, že doňho doviedol otca a teraz sa s ním len doťahuje. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama