Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otec se synem se za deště v noci vrací domů a cestou uvidí otec ženu, která potřebuje pomoc s autem. Díky zeleno-červeným světlům, které na muže blikají, se muž dostane do hypnózy a další, co vidí, je jeho prázdné auto, žena nikde, syn nikde, její auto nikde. Olivie půjde vyslechnout otce s matkou uneseného dítěte. Otec Olivii ukáže nahrávku, kde Andrew (syn) hraje na klavír, aniž by se klavíru kdy předtím dotkl. Walter, Peter a Astrid jsou v laboratoři. Water si vzpomene, že kdysi na podobném projektu pracoval. Později mu dojde, že jeho bývalý přítel Dashiell by o tom mohl něco vědět, a tak ho zajde navštívit do léčebny, kde byl kdysi zavřený také. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Klavírna skladba, ktorú nikto nevie dokončiť, blikanie zeleného a červeného svetla, Walter v psychiatrickej liečebni a jeho dvojník a za tým všetkým vzorec. Z Fringe je už definitívne mindfuck a pozerá sa naňho stále lepšie, ale dúfam, že smerom do budúcnosti sa zvláštnosť seriálu bude zvyšovať a bude to ešte viac v dobrom zmysle slova od veci. Podľa mňa by to chcelo aspoň jednu návštevu psychiatrie za epizódu :) ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trošku sme opäť zavŕtali do psychológie, alebo skôr parapsychológie, zatiaľ čo na nás blikalo červené a zelené svetlo, ktoré dotyčnú osobu uviedlo do sugestívneho stavu hypnózy a tým pádom absolútne stratila pojem o čase. Prísť tejto veci na kĺb Walterovi netrvalo príliš dlho a s radosťou to odskúšal i na svojom synovi Petrovi. Tiež sa mi veľmi pozdávala tá paralela medzi matematickým jazykom a hudobným značením, najmä ako sa z hudobného rytmu stal ekvivalent pre matematické formule. Následne po tomto zlomovom objave dôjde na dosť zachmúrenú scénu, kedy bol Walter znovu poslaný do psychiatrickej liečebni. Vzhľadom na to, že Dr. Bishop je psychicky nestabilný, v tomto sanatóriu na nejaký ten čas ešte pobudol. Jeho synak Peter však urobil všetko pre to, aby ho odtiaľ dostal. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama