Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prepracovaný, nedbalý a vystresovaný muž, ktorý sa ženie za kariérou a peniazmi, spôsobí tú najhoršiu možnú tragédiu, aká sa len jednej rodine môže prihodiť. (sochoking)

Recenzie (2)

sochoking odpad!

všetky recenzie používateľa

Celý film chlapik lozí, dotiera, špehuje, sleduje, narieka a ja neviem čo ešte, ale že mu tam nik nepritankoval hned' na začiatku filmu mi bolo divné. Staho ma sklamal. Takúto mutantnú chujovinu som už roky nevidel a dúfam, že už ani neuvidím! ()

arkie 

všetky recenzie používateľa

Tento film sme videli v ramci jazykoveho kurzu, kde sme si mohli pozicat rozne dvdcka specialne so svedskymi filmami. Mali sme chut na komediu, a tak sme siahli po titule, ktory podla obalky vyzeral ako groteska. Navyse tam je hviezdne obsadenie - Lena Olin (Cokolada, ano ona je Svedka), Mikael Persbrandt (podla mna jeden z najlepsich svedskych hercov v sucasnosti) a Tuva Novotny (Jalla! Jalla!). O to horsie bolo sklamanie. Predovsetkym film nie je vobec komediou! Je to tazky depresivny pribeh o cloveku, ktory zabil z nedbalosti svoje vlastne dieta a snazi sa vyrovnat s nenavistou okolia, rodiny a vlastnej manzelky a pri tom este pride o lukrativne zamestnanie. Dejom to trochu pripomina film The Assassination of Richard Nixon (2004), Persbrandt tu hra podobneho "vysáka", ktory sa vesia na ludi s detinskou tuzbou po troche lasky. Zavsimnutie stoji len zaujimava vizualna stranka - nieco v zmysle digitalneho crossprocessingu, kde sa jednotlive sceny upravili digitalnym filtrom, takze dominuju vypalene a prehnane farby, alebo naopak znizena saturacia a tak podobne. Druhu hviezdicku davam ani neviem za co - mozno mi je len blbe, ze som si vydyndal zaradenie filmu do databaze, aby som ho strasne strhal ... :) ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama