Reklama

Reklama

Odwróceni

(seriál)
Poľsko, 2007, 9 h 36 min (Minutáž: 40–48 min)

Hrajú:

Robert Więckiewicz, Artur Żmijewski, Małgorzata Foremniak, Anna Radwan, Szymon Bobrowski, Andrzej Zieliński, Krzysztof Globisz, Wojciech Zieliński (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Už niekoľko rokov trvá na uliciach Varšavy vojna medzi pruszkowským gangom a políciou. Komisár Pawel Sikora (Artur Zmijewski) spolu so svojim kolegom Gazdom (Krzysztof Globisz) majú za úlohu zničiť gang. Medzitým sa v miestnej gangsterskej hierarchii vypracoval na vrchol gangster, podnikateľ Jan Blachowski s prezývkou Blacha (Robert Wieckiewicz), ktorý má rodinu. Sikorov malý syn trpí nevyliečiteľnou chorobou a zo svojho policajného platu je liečbu nemožné uhradiť. Sikora vie, že Blacha je v konflikte s pruszkowským gangom, a preto mu navrhne spoluprácu, z ktorej bude benefitovať i on sám. (sochoking)

(viac)

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborný krimi seriál o tom, ako policajný inšpektor vyšetrujúci miestne varšavské gangy ukecá jedného z vplyvných mafiánov, aby sa stal bonzákom. Je to výborne napísané, riešia sa tu i ich rodinné, komplikované vzťahy. Taktiež výborná stopáž jednotlivých častí, ktoré svojim koncom ihned' nútia do dalšej epizody, vás dokáže okamžito vcucnúť do deja. 85% ()

Galéria (356)

Zaujímavosti (8)

  • Okrem Poľska sa seriál vysielal aj v Dánsku, pretože práva na jeho vysielanie získal tamojší verejnoprávny vysielateľ DR. (Arsenal83)
  • Seriál je prevažne založený na skutočných ľuďoch a udalostiach z oblasti poľského organizovaného zločinu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama