Reklama

Reklama

Nafúkanci

  • Česko Sněhová nadílka (viac)
Trailer

Když špatně instruovaný poslíček nechtěně doručí zásilku ukrývající cihly kokainu na špatnou adresu, začne zoufalé hledání a boj o zpackanou dodávku mezi rozzuřeným dealerem, který ji poslal, vystrašenými příjemci, kteří jí neobdrželi, a vychytralými náhodnými adresáty zásilky, kteří jí míní prodat sami. Čas běží a na zásilku si brousí zuby všichni... (Filmbox)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (20)

Blazis34 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá černošská komedie gangů, které obchodují s drogami. Oba tábory znepřátelí jeden zhulenej pošťák, když si splete adresu důležitého balíčku. Postará se tak o zápletku celého filmu. Na komedii mi to přišlo až moc drsné a málo vtipné. I když nějaké hlášky se ve filmu našly, dávám průměrných 50%. ()

stephano 

všetky recenzie používateľa

Nevim jestli to ma bejt komedie nebo gangsterka nebo co. Tyhle černošský slátaniny bez špetky nápadu nejsou pro mě. Tváří se to jako Sbal prachy a vypadni, jenže děj je tak jednoduchej že to je spiš jen na oko. Drogy zbraně peníze 0 bělochů takhle bych to shrnul. Jediný plus je krásná Yasmin Deliz jako Chita ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Už od začiatku som vedel, že príbeh ma nemá čím prekvapiť, ale keby si až do konca držal počiatočný štýl a úroveň, tak mohlo ísť o naozaj pohodovú oddychovku. To by ale scenárista nemohol kopírovať jednu scénu za druhou z iných filmov. Takisto hlášky padajú jedna za druhou, ale asi len jednej bol pozitívne pripísaný prívlastok originálna. Takisto žánrové zaradenie viac inklinuje ku komédii, ktorej bezzubé vtipy nemali ani kúsok šťavy, nápad bol bez pointy, tak som čakal aspoň viac akcie, ktorá by to celé trošku okorenila. Tá sa však objavila len na záverečných päť minút. Taktiež herecká snaha všetkých predstaviteľov bola až extrémne premotivovaná, pretože všetci pred kamerou pobehujú a gestikulujú ako sfetovené sliepky. Jedinou výnimkou bola rolička Mosa Defa, ale ten jeho desaťminútový výstup celý film nespasí. Práca kamery a niektoré flashbacky sa síce rátajú, ale toto má od ritchieoviek asi tak ďaleko ako spevácke vystúpenia Luciana Pavarottiho a 50 Centa. 45%. ()

Mincek 

všetky recenzie používateľa

Mix cernoskej komedie s gangsterkou, kde sa vsetko pokasle ako v Ritchieho kultovom Zbal Prachy a vypadni ;) Vyber hercov bol absolutne koser, stopaz idealna, vsetko vsak kazi jednoduchy a miestami hlupucky scenar. Na zabitie nudy idealna volba, ktora pobavi hlavne zhulenymi 8) ale aj "nezhulenymi" dialogmi a sem tam dobrou scenou. Zbal prachy a vypadni in Black sa nekona, ale ako cernosky klon na zabitie nudy uplne postaci ;) Yasmin Deliz je ukrutne HOT 8) ()

Skleni 

všetky recenzie používateľa

To čo ma prilákalo k tomuto filmu bol Donald Faison a samozrejem samotný námet a trailer. To čo po pozretí vo mne zostalo bol len Donald. On je jedinou svetlou stránkou filmu. Možno aj Mike Epps, ale vzhľadom na jeho slabú rolu je to irelevantné. Film má slabý, rýchlo sa vyvíjajícu, a miestami tupý dej. Scenár je strohý a miestami som sa bavyl, ale potom prišlo obdobie novu a zaseraz bola tma. A nuda. Koniec filmu je ako z pera Guya Richieho a celkový film mi pripadal ako od rakúskeho televízneho tvorcu. Proste to bolo celé pod značkou LACNÉ. 60% ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (3)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 193krát, což je 2,23krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "Express". (m.a.t.o.)
  • Režiséra Bennyho Booma možno vo filme uvidieť ako chlapíka, ktorý vycháza z výťahu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama