Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvodoví právnici Ken Rhodes (Robert Mailhouse) a Emily Bennettová (Teri Polo) majú k inštitúcii manželstva zdravú nedôveru vychádzajúcu z profesionálnej skúsenosti. Prvýkrát sa stretnú na svadbe Kenovho kamaráta z vysokej, Larryho a jej sestry Betsy. Oboch ich k sebe nečakane priťahuje nejaká zvláštna sila. Potom sa znova stretnú  na súde ako právni zástupcovia svojich klientov Martina a Margaret Harperovcov, ktorí sa po tridsaťročnom manželstvo chcú rozviesť. Ako ale teraz Ken a Emily vyriešia neetický konflikt záujmov? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Veľmi prekvapivé na tomto filme je, že vo svojej kategórii jednoduchých filmov tu sú naozaj rozumné dialógy a pomerne príjemné postavy. Keď máte chuť na romantický film, kde nikto neumrie, dej nie je priveľmi dramatický a skončí sa dobre, potom si pozrite v pokojnej atmosfére túto oddychovku :-) ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Je skoro až neuvěřitelné, že s tak výborného námětu lze natočit tak neúnosně nudný a zcela prázdný film. Navíc ten, komu se podaří neusnout, zjistí, že v okamžiku, kdy je zápletka konečně pohromadě a může se začít s její gradací, je konec. Mizerný scénář, fádní režie, nezajímavé herecké typy, nulové výkony. Tohle byl opravdu žalostně ztracený čas. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama