Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skeč show plná zábavy, humoru a situácií z partnerského života všetkých vekových kategórií. Už názov sám napovedá, že mapuje situácie, ktoré sa bežne stávajú v manželstvách či v partnerstvách. Ide zábavný hraný žáner, kde vystupujú tri dvojice – jedna zobrazuje mladú generáciu, druhá strednú a tretia starú generáciu. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (18)

borec999 

všetky recenzie používateľa

3 partnerské dvojice(mladí Dangl a Krajčiová, dôchodci Haverl a Paveleková a 40nici Landl a Večerová) a pokus o viacgeneračný sitkom, ktorý sa príliš nevydaril. Väčšinu času pôsobí Áno,miláčik neprirodzene ,strojene a dialógy znejú až príliš scenáristicky. Na druhej strane, pár vtipných momentov sa nájde a na slovenské pomery nejde zas až o tak veľkú katastrofu. Naše televízie majú na konte určite veľa horších pokusov o komédiu. Slabšie 2*. 20% ()

GeorgeHans odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo som zaznamenal tak sa za posledný rok (2007-2008) sa na Slovensku natočilo 7 nových seriálov a jediný čo za niečo stojí je Mesto tieňov ináč je to 6 blbostí - táto vedie. Neskutočné hlúpe, všetko sa odohráva v tých pár izbách, herci sa ani nesnažia tváriť že hrajú, len sedia (ležia, stoja) a z úst im vylietajú nevtipné nezmysly. VYHNÚŤ sa veľkým oblúkom, Zdraviu nebezpečné. ()

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

to si už ako že robia skutočne srandu? tak niečo blbé som asi ani nevidel a to tam stále bákajú tak aby z toho mohla len boleť hlava, normálne sa na tej markíze prekonávajú, čo príde ďalej? ()

dudo0606 

všetky recenzie používateľa

Náhodou ja som sa celkom zabával, 3 sarkastické generácie, kde sa navzájom partneri doberajú. Celkom milé, podľa mňa často krát skutočne vtipné a pohodové pozeranie. Keď od toho človek nič extra nečaká tak ho to môže aj milo prekvapiť, ale kritici, čo sú proti slovenskej tvorbe zaujatí to asi nikdy nepochopia. Jasné, že niekedy sú vtípky trápne ale to sa občas stane všade. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama