Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michelle Brown (Kimberly Williams) už od detstva túžila mať veľký dom s červenými dverami a bielym plotom. Preto je neskutočne šťastná, keď spolu so snúbencom Justinom (Jason London) nájdu takýto dom, ktorý však potrebuje mnoho opráv. Kúpu domu vybavujú cez agentúru, v ktorej pracuje aj bývalá narkomanka Connie Volkos (Annabella Sciorra). Všetko sa začne tým, že Connie si chce kúpiť sukňu akú má Michelle, lenže má prečerpanú kreditku. A tak keď sa jej naskytne možnosť neváha si kúpiť sukňu cez internet a použiť na to číslo Michellinej kreditky. Takto si postupne nakupuje mnohé drahé veci, kúpi si auto, prefarbí sa a dá si vystaviť vodičák na meno Michelle Brown. Dokonca ide na plastiku, aby sa z nej stala druhá Michelle Brown. Pravej Michelle všetko dôjde keď uvidí výpis z kreditky, na ktorom sú aj veci, ktoré nikdy nekúpila. Postupne pochopí, že jej Connie ukradla identitu a rozhodne sa bojovať s americkými úradmi a zákonmi, aby očistila svoje meno, ktoré jej Connie neváha pošramotiť aj trestným činom.... (krny)

(viac)

Recenzie (6)

lepo 

všetky recenzie používateľa

Ak to naozaj takto funguje v bežnom živote, Boh nás chráň od Ameriky. Na nízky rozpočet filmu, zaujímavé dielo o jednoduchom spôsobe nahodiť na seba mimikry inej osoby. Veľmi poctivý a presvedčivý výkon Annabelly Scoria ako Connie, ktorej životné sny narušili jej reálny život. Som prekvapený zhovievavosťou americkej legislatívy na konci filmu, ktorý vychádzal zo skutočného príbehu v podobe trestu len 2-och rokov väzenia. ()

Reklama

dogma97 

všetky recenzie používateľa

Film, který jsem si původně pustil s tím, že v půlce přepnu na zprávy, mě svojí neuvěřitelnou věrohodností a atmosférou tak vtáhl do děje, že jsem na buráky před sebou ani nesáhl (natož na přepínač kanálů). Dlouho jsem ostražitě čekal, že se děj obligátně zvrhne na souboj hlavní hrdinky o holý život v opuštěné polorozbořené tovární hale s funkčním bucharem a několika prasklými parovodními ventily (možná právě to některým hodnotitelům tohoto filmu chybí) - naštěstí nic takového nenastalo. Napětí je docíleno téměř dokumentaristicky podrobným popisem postupného nárůstu potíží skutečné Michelle Brown až k úplnému zoufalství, jejího boje s byrokratickou mašinérií, a na druhé straně přerod původně nespokojené,líné a neschopné sekretářky Connie v posedlé a vynalézavé alter ego bezmocné Michelle. Zkrátka - dobře napsané + dobře zahrané (Annabella Sciorra jako Connie je vynikající) + žádné naschvály = 80%. ()

John80 

všetky recenzie používateľa

Thriller o podvodníčke, ktorá využije udaje zo zmluvy klientky a zneužije jej číslo účtu ale aj identitu a následne začne po nej pátranie 3* ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama