Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Klasická slovenská rodina, pre ktorú je televízia takou vášňou, že všetky problémy riešia s ovládačom v ruke. Ona je nezamestnaná tesne pred päťdesiatkou, on je radový úradník s malým platom. Ich syn je večný študent a je verným obrazom svojich rodičov. (Dexter741)

Recenzie (40)

pravo 

všetky recenzie používateľa

Od odpadu tento “seriál“ uchráni hlavne moje porovnávanie s ďalším klenotom danej televízie a to seriálom Priateľky. Plusom je aj to, že v tom hraje Eva Pavlíková, ktorá mi je vcelku sympatická, ale vďaka, že tento seriál sa pozastavil (naveky) a ona sa mi touto polohou úplné nezhnusila. Asi je hodne malo ak sa podarí jeden fór z desiatich, ale Marcin to dokázal posunúť ešte o čosi ďalej. Mám pochybnosť či tento seriál sa bude niekedy reprízovať a asi sa o ňom ďalšie generácie dozvedia iba z ústneho podania. „Vieš synak(dcérenka) boli časy, keď televízie kašlali na diváka a jeho duševné zdravie a tak tvorili a vysielali ...., ..... , ....., ..... (Slováci si doplnia sami a Čechom nebudem napovedať ako si z našej televíznej tvorby môžu robiť srandu). ()

Phillippus odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikdy som týchto dvoch "zabávačov" nemal rád. Primitívny humor vhodný akurát tak pre skutočne sprostonárodné Slovensko. Na to, aby to bol dobrý seriál stačí málo: aby tam nehral Mrcin (to nie je preklep), aby to neprodukovala Markíza a v podstate žiadna slovenská televízia. Jedna obrovský mizéria, pri ktorej sa aj porno môže cítiť ako umelecké dielo. ()

Reklama

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je rovnaká sračka ako Kutyil s.r.o., ale s tým rozdielom že Marcin aspoň má dačo v hlave a čoskoro skončil s týmto "projektom". Ja už som najskôr cítil že to bude pičovina, počas pozerania prvého dielu som sa ani raz nezasmial - protagonisti sa tam doslova trápili, aby boli aspoň trochu vtipní!!! Marcin a Kraus sú už dávno za zenitom, ale ten prvý menovaný to už aspoň pochopil... ()

Jaňo odpad!

všetky recenzie používateľa

Myslím, že môj komentár na Priateľky sa hodí aj tu: "Ak by bolo ešte nižšie hodnotenie ako odpad! asi by som nezaváhal. Mne už tie slovenské "sitcomi" začínajú liezť na nervy. Sťažovali sme sa, že Slovensko nič neprodukuje - no nebolo nám lepšie tak? Nič proti hercom vážne, ale po Susedoch to mohlo ostať tak, ako to bolo." A ešte dodám, že keby tam nebola tá výhra, ktorú môžte získať po dosledovaní, malo by to minimum divákov, pretože vyšívaniu sa venuje už fakt malo ľudí. Čiže pekný strategický ťah... ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

Humus, sračka, chujovina. Mohol by som byť ešte vulgárnejší, ale ak si to pozriete, garantujem Vám, že vymyslíte aj originálnejšie vulgarizmy. (17.4.2008) PETER MARCIN kdesi napísal, že ho štvú recenzenti, ktorí iba kritizujú a nič konštruktívne nenapíšu. Nuž vážený pán MARCIN, čo konštruktívne sa dá asi napísať na vašu absolútnu stratu súdnosti ? Naozaj máte pocit, že tento váš "výblitok" osloví človeka so zdravým mozgom ? (21.4.2008) ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Tento seriál je už v poradí štvrtý medzi pôvodnými seriálmi TV Markíza. (Dexter741)
  • V skečoch, ktoré akože členovia rodinky pozerajú, vystupujú okrem Petra Marcina a Evy Pavlíkovej aj Zuzana Šebová a Stanislav Král. (Dexter741)
  • Tím scenáristov sa skladá z Marcinových vybraných členov vrátane neho: Karol D.Horváth, Zuzana Ferenczová, Roman Slanina a Peter Marcin. (Dexter741)

Reklama

Reklama