Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento seriál nám otvára cestu do rodín dvoch priateliek - Denisy a Kamily. Tieto dve ženy sú výborné priateľky, aj keď sú navzájom úplne odlišné. Denisa žije so svojou vnučkou Vaneskou a Kamila sa do bytu prisťahovala spolu so svojou 80 ročnou babičkou. Okrem toho sa do ich sŕdc stále snažia dostať všelijakí nápadníci - od Denisinho Pištu, ktorý jej splní všetko čo jej vidí na očiach, až po Kamilinho Mirečka, ktorý je vášnivý ornitológ. A akoby to nestačilo, ešte sa im sem - tam pripletú do cesty ich bývalí manželia - vizážista Viktor a telocvikár Pavol. (Dexter741)

(viac)

Recenzie (52)

pravo odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tento seriál je proste hrozný, ale napriek všetkému som absolvoval pri jednotlivých dieloch zopár večerov a neskrývam prekvapenie, že tvorcovia sa vôbec neposúvali smerom ku kvalite a absenciu vtipnosti sa snažili vyplniť ďalšou kvázi vtipnou postavou Taliana (I. Gogál). Možno, že ženské publikum má iný zmysel pre humor a stačí mu k šťastiu prezentácia dvoch prihlúpučkých kamarátok a ich zaplietanie sa do vzťahov s ešte hlúpejšími mužmi. Asi neprekvapí, že ako najmúdrejší je v tomto prípade najmladší člen sledovanej skupiny spolužijúcich. Takmer vždy si viem nájsť aj v tom najhoršom seriáli aspoň jednu postavu, ktorá mi je trošilinku sympatická, ale v tomto markizáckom produkte to veru nie je nik...ale aspoň sa aj moderátori danej televízie zahrali na hercov (Ďurianová, Hospodárová, Švajda...). ()

Makky odpad!

všetky recenzie používateľa

Opäť je úvodná pieseň pomaly lepšia ako seriál (Susedia, Panelák...). Jediný klad, čo by som chcel chváliť sú Sládečková, Tlučková a Kráľovičová. Sládečková ukázala, že vie aj hrať a nie sa len smiať ako šialená (Susedia) a Kráľovičovej záhorácke vyjadrovanie mi je sympatické. Zvyšok - odpad!. Hlavne tá malá mrňa Šarkoziová (alebo ako sa to volá) mi liezla na nervy, z nej teda herečka nebude. Slovenská tvorba zrejme ešte utrpí veľa podobných katastrof, ale snáď sa poučíme na vlastných chybách. Nezmyselné dialógy, naťahovanie, no otrasné. Krista vždy keď to pozerám, lezie mi to na nervy!!!! ()

Reklama

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

Príde mi, že všetci odcudzujú slovenské a české seriály už z princípu. Áno, máme tupé seriály, ale máme aj také, ktoré sú označované za tupé neprávom. Tento seriál nie je žiadna výhra, ale určite nie je jeden z najhorších. Ide tu predsa hlavne o srandu, ktorá tu na televízne pomery je. Je to síce podané tupším spôsobom, ale je! A stále radšej toto, ako nejakú tureckú sračku. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Zuzana Tlučková, Marta Sládečková, Miroslav Noga, Pavol Topoľský, Štefan Kožka, Ivan Gogál, Mária Kráľovičová-Procházková, Zuzana Porubjaková, Oldo Hlaváček... čo meno, to zosobnená herecká katastrofa. Slovenské herecké obludárium. Jeden horší ako druhý. Čo iné mohlo vzísť s takejto zostavy, hoc aj v tak prízemnom žánre akým je televízny sitcom, ako len prachobyčajný odpad? Nič, len odpad! ()

esterdemi odpad!

všetky recenzie používateľa

Možno som tento seriál ani nemala ohodnotiť. Pokúšala som sa totiž pozrieť viac častí, ale ani jednu som nedokázala dopozerať do konca. Fakt som sa snažila, ale je to nad moje sily. Som z toho seriálu nervózna. Nechápem, prečo je to komediálny seriál, nechápem prečo sa v pozadí smejú ľudia (čo mi uniká?). Nechápem. AAAAAAAAAA čo su to za herecké výkony??? alebo ako nazvať to čo tam tí herci stvárajú?? aj to ma strašne rozčuľuje. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Úvodnú pieseň k seriálu naspievali dve finalistky zo SuperStar III: Vierka Berkyová a Dominika Mirgová. Text piesne je:

    Drogou muža sme už od Evy
    vieme hrať slzy aj úsmevy
    kam čert nesmie tam vždy pošle
    nás dve rád

    Občas máme čudné nálady
    úlety aj super nápady
    dámske jazdy strieda
    voľný pád

    Refrén:
    Priateľky dve dvomi delia
    chudobu aj majestát
    a všetko spoločné je
    kým nezjaví sa chlap

    Priateľky dve dvomi delia
    aj súčty ziskov a strát
    až kým o jedného muža
    nezačnú stáť... (Dexter741)
  • Marta Sládečková a Zuzana Tlučková sa opäť stretli na pľaci ako kolegyne a zároveň aj seriálové priateľky podobne ako v seriáli Susedia. (Dexter741)

Reklama

Reklama