Reklama

Reklama

Recenzie (7)

film-fancz 

všetky recenzie používateľa

Hodnotim pouze pilot, serial me nenadchnul, tak jsem se nemohl divat na dalsi epizody a take nemam rad komicke vystupy a vyrazy Craiga Bierka ()

Reklama

rybitvi 

všetky recenzie používateľa

Seriál, který není tak špatný, jak by se mohlo zdát ze zdejšího hodnocení. Točí se okolo party přátel, jež zažívají vtipné momenty při randění. Sice tomu chybí pevnější struktura a ve srovnání s HIMYM je to druhá liga, ale počkejme, jak se to vyvine a jestli vůbec přežije první sezónu. Za seriálem stojí bratři Farrelyové, takže i humor je místy na hranici vkusu. Malá nápověda: Hned v prvním dílu má jedna z postav nepříjemnou sexuální příhodu s opičákem. ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Nevidel by som to až tak zle, ako hovorí hodnotenie(zatiaľ som videl 6 častí). Seriál sa oplatí pozerať už kvôli krásnej Rashide Jones, ktorá hrala aj v americkej verzii The Office. Je to taká oddychovka, nič čo by vás prinútilo hystericky sa smiať, aj keď našlo sa pár výborných momentov("It's my screensaver."). Nie je tam trápny štúdiový smiech, takže ďalší plus. Páči sa mi aj hudba a hlavne úvodná znelka seriálu je veľmi chytľavá. Niektoré situácie sú pomerne trápne, ale aj tak sa na to dobre pozerá a dám šancu všetkým častiam, ale myslím, že to čoskoro zrušia. Ak zrušili War at home, čo bol oveľa lepší sitcom, tak mali by zrušiť aj toto.Uvidíme. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama