Reklama

Reklama

Správať sa zle k svojmu okoliu sa nevypláca, o čom sa presvedčí aj drsný hokejista, ktorý musí za trest jeden týždeň plniť povinnosti tajomnej Zubnej víly... Derek Thompson je bývalá veľká hokejová hviezda. Hokeju síce zostáva aj naďalej verný, ale na ľade teraz slúži ako „zúbková víla" – s obľubou vyráža svojim súperom zuby. Pre zranenie sa mu totiž príliš nedarí, a tak svoju zlú náladu dáva každému patrične najavo. Keďže je pragmatik, sú mu ľahostajné nádeje a sny malých fanúšikov. Derek neverí na žiadne zázraky a je k deťom kruto otvorený. Jedného dňa takmer presvedčí Tess, dcérku svojej priateľky Carly, že žiadna Zúbková víla neexistuje, a tak je zbytočné ukrývať vypadnutý zúbok pod vankúš. Trpezlivosť dôjde nielen Carly, ale vzbudí to aj veľkú nevôľu v rozprávkovej ríši. Preto Derek dostane špeciálny trest – na jeden týždeň je premenený na Zúbkovú vílu so všetkým, čo k tomu patrí.  Nesmie však porušiť žiadne pravidlá, inak zostane raz navždy Zúbkovou vílou... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (10)

  • Keď po skončení zápasu ide dávať Derek Thompson (The Rock) deťom autogramy, viaceré z detí na neho kričia "pán Johnson". (megajalec)
  • Hokejové scény sa natáčali v Great Western Forum. Väčšina hráčov bola z Vancouver Canucks, niektorí z Los Angeles Kings. (Greenpeacak)
  • Hráči hrajú za tím s názvom Ice Wolwes, ktorý má byť farmou L.A. Kings. Reálnymi farmami tohto klubu však v danej sezóne boli Manchester Monarchs (AHL) a Ontario Reign (ECHL). (toi-toi)
  • Na konci filmu hrá Derek spolu s Mickom v NHL za Los Angeles Kings. Ako brankára tímu predstaví komentátor hráča menom Jonathan Quick. Jedná sa o skutočného brankára tohto tímu. (toi-toi)
  • Film sa natáčal v kanadskom Vancoveri. (toi-toi)
  • Rola Jerryho bola pre Billyho Crystala prvou úlohou vo filme od roku 2006, keď nahovoril hlas jedného z vozidiel v Autách. (toi-toi)
  • Vo Family Guy Dwayne Johnson i hosťoval a je vraj jeho veľkým fanúšikom. (toi-toi)

Súvisiace novinky

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

01.07.2021

Herec Dwayne Johnson je dnes možná považován za akční superstar, čas od času se ale nebojí i trochu odvázat a natočit jednoduchou dětskou komedii typu Víla Zuběnka. A jeho nejnovější snímek od… (viac)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (viac)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (viac)

Reklama

Reklama