Reklama

Reklama

Skrytá identita

  • Česko Skrýš (viac)
Trailer 2

Forenzná psychiatrička Dr. Cara Jessupová (Julianne Mooreová) postavila celú svoju kariéru na výskume a odhaľovaní podstaty rozdvojenia ľudskej osobnosti a spoľahlivej diagnostike duševnej poruchy  schizofrenikov. V súdnej sieni často svedčí ako expert a jej názory a poznatky o schizofrénii poslali na trest smrti aj tých vrahov, ktorí svoje zločiny skutočne spáchali v stave duševnej choroby a namiesto trestu by sa mali ísť liečiť. Cara je síce oddaná vede, ale verí aj v Boha a svoju vieru nestratila ani po  tom, čo jej manžela brutálne zavraždili. Jej dcéra Samantha na rozdiel od svojej matky veriaca nie je. Po jednom veľmi znepokojujúcom súdnom procese predstaví Care jej otec Dr. Harding (Jeffrey DeMunn) svojho nového pacienta Adama (Jonathan Rhys Meyers). Čím viac sa Cara o Adamovi dozvedá, tým väčšmi sú jej život aj životy jej blízkych v ohrození. Keď sa doktorka zoznámi s pacientovou minulosťou, jej svet sa začína boriť a ona začne pochybovať o Bohu aj vede. Cara musí čo najrýchlejšie odhaliť závoj Adamovho tajomstva a nestratiť pri tom svoju vieru, inak bude celá jej rodina v nebezpečenstve. Adam testuje Carine racionálne uvažovanie až do krajných medzí. Postupne sa jej odhaľuje ako nositeľ viacerých osobností, ktoré patrili obetiam nedávnych vrážd... (TV JOJ)

(viac)

Galéria (22)

Súvisiace novinky

Režisérské rošády

Režisérské rošády

16.11.2010

Remake klasické sci-fi ze 70. let Loganův útěk a nová adaptace vesmírného eposu Duna jsou opět bez režisérů. Na Logana se vykašlal uznávaný tvůrce reklam a videoklipů Carl Erik Rinsch, který si v… (viac)

Thriller s přísně utajenou zápletkou

Thriller s přísně utajenou zápletkou

29.02.2008

Hvězda extravagantní série HBO Tudorovci Jonathan Rhys-Meyers nezanevřel ani na účinkování v celovečerních filmech. S jeho jménem je už nějakou dobu spojována do současnosti přenesená adaptace… (viac)

Reklama

Reklama