Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raizo (Rain) bol jedným z najnebezpečnejších nájomných vrahov sveta – od čias, čo ho mocný klan rodiny Ozuno ako dieťa vytiahol zo stoky a neľudským výcvikom z neho spravil dokonalý stroj na zabíjanie. No keď táto mimoriadne mocná a nebezpečná tajná organizácia, ktorú mnohí považujú len za mýtus, brutálne zavraždí jeho priateľku, Raizo sa im obráti chrbtom a doslova z jedného dňa na druhý bez stopy zmizne. Od tej chvíle nerobí nič iné, len starostlivo pripravuje nemilosrdnú pomstu – a vyčkáva... Približne v rovnakom čase agentka Europolu Mika Corettiová (Naomie Harris) narazí v Berlíne na špinavé peňažné transakcie, ktoré spájajú tajomnú bandu zabijakov z ďalekého východu s politicky motivovanými vraždami v Európe. Napriek tomu, že ju jej nadriadený Ryan Maslow (Ben Miles) dôrazne varuje, aby od tejto záležitosti dala ruky preč, Mika sa pustí do prísne utajovaných materiálov dokumentov, aby sa dostala o krok bližšie k pravde, nech už je akokoľvek šokujúca. Lenže vďaka pátraniu na vlastnú päsť sa tak zrazu sama ocitne v hľadáčiku klanu Ozuno, ktorý vyšle tím chladných zabijakov, vedený krutým Takeshi (Rick Yune), aby Miku navždy umlčali! A hoci sa ju Raizovi podarí zachrániť, vie, že klan neprestane útočiť dovtedy, kým ich oboch neznesie zo sveta! V samom srdci Berlína sa tak rozbehne krvavá hra na mačku a myš. Ak chcú prežiť a besnenie klanu Ozuno navždy zastaviť, musia Raizo a Mika ťahať za jeden povraz a jeden druhému bezvýhradne dôverovať... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (42)

Súvisiace novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (viac)

Van Damme a dvojitý remakový úder

Van Damme a dvojitý remakový úder

26.07.2013

Shodou okolností se téměř současně vynořily zprávy o remaku dvou akčních klasik z konce osmdesátých let, které proslavily belgického „baleťáka". Především je tady Krvavý sport, jehož novou verzi… (viac)

Vraždy podle Edgara Allana

Vraždy podle Edgara Allana

16.11.2009

Příští týden má světovou premiéru akční krvák Ninja Assassin, který v produkci bráchů Wachowských (Larryho penis prý neskončil v koši) natočil James McTeigue. Film byl dotočen už loni, takže McTeigue… (viac)

Předělávky a pokračování útočí

Předělávky a pokračování útočí

09.08.2009

Jistě, útočí už odpradávna (když se v tom začneme vrtat, zjistíme, že i Ben Hur byl vlastně remake), ale poslední dobou jakoby jejich nápor sílil a válcoval všechno ostatní. Až má člověk dojem, že… (viac)

Reklama

Reklama