Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adityu čeká domluvená svatba s krásnou, ale chladnou Soniou, se kterou ho nepojí žádné zájmy a názory. Na obchodní cestě do Kanady ale potká okouzlující, i když rovněž zasnoubenou Jiu. Ta si má pro změnu vzít panovačného drsného obchodníka. Samozřejmě přijde láska a s ní mnoho neřešitelných problémů. (bolly.cz)

Recenzie (3)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Je to síce priemerný Bollywood, klasická zápletka, ale čo naŕobím, keď mne sa to páči. Akshaya mám rada, predviedol tu priemerný výkon, v priemernom filme to ani inak asi nejde. Piesne boli pekné, Katrina tiež a dokonca som mala chvíľami pocit, že hrá a myslím, že som na jej tvári zachytila aj záblesk emócií. Ale ako som povedala, mne sa to proste páči :-) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Humko Deewana Kar Gaye nebolo síce zlé, ale vo svojej podstate ani nijako nevyčnievalo z palety vtedajších bollywoodskych filmov. Akshayovi akosi stále nedokážem prísť na chuť, a ani tento krát si moju priazeň nezískal, hoci jeho postava bol typický "hrdina" s kopou ľúbivých rečí a obetavých činov - ale zároveň to bol obyčajný neverník a zvodca, čo mi až tak nepasovalo. Zato postava Jie v podaní Katriny Kaif bola pre mňa oveľa príjemnejšia. Zápletka bola typická romanca, ale rozhodne som sa nenudil a dej mal skutočne fajn tempo aj spád. Koniec bol prvoplánový, ale čo už... tak to chodí. ()

Reklama

Galéria (59)

Reklama

Reklama