Reklama

Reklama

Hľadanie pána Dokonalého môže byť veľmi ťažké a namáhavé.
Od detstva Taylor verila, že najdôležitejšie hodnoty v živote ženy sú láska a manželstvo. Teraz má 35 rokov a stále je slobodná. Spolu s priateľkami sa vydajú hľadať toho pravého, zistia však, že svet je plný úchylných mužov a deviantov. Keď už strácajú aj posledné zvyšky nádeje, šťastie sa na ne predsa len usmeje. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem, ako to pán režisér dokázal, ale podarilo sa mu to, čo dávno nikomu. Napriek tomu, že mal vo filme kopec sporo odetých slečien, veľa posteľových scén a množstvo hlbokých výstrihov, ja som sa častokrát pristihol pri tom, že rozmýšlam, čo mi treba zajtra nakúpiť a aké boli včera čísla v Lote. Takto sa teda pikantná komédia určite nerobí. ()

KdG 

všetky recenzie používateľa

Úplný odpad to není, ale ztráta času ano. Film nemá spád, je děsně ukecaný, hlavní postavy jsou velmi nesympatické a konec je divnej. Každopádně bych to rozhodně nezařadil do škatulky komedie, páč se tam není čemu smát. ()

xenopus 

všetky recenzie používateľa

Ti, kteří zde píší odpad, to buď vzdali po prvních pěti minutách, nebo jsou nepatrně přísnější než já. Začátek je vskutku odpadový, pak se to trochu zlepší. Nicméně velmi nepovedený scénář plný trapných situací a dialogů pokračuje, neinvenční a navíc neuměle dělaná režie také. Herci hrají pořád to samé nic, snad Jesse Burch jako když něco zahrál. Těsně nad hranicí odpadu. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama