Reklama

Reklama

Hriešna hudba

  • Česko Hříšná hudba (viac)
Trailer 1

Georgie Jutlandová (Kelly Macdonaldová) uviazla vo vzťahu bez lásky. Žije s legendárnym miestnym rybárom Jimom Buckridgom (David Wenham). Zamiluje sa do tajomného samotára Luthera Foxa (Garrett Hedlund), muža prenasledovaného tragickou minulosťou, ktorý sa vzdal svojej kariéry hudobníka. Georgie spočiatku bojuje sama so sebou, no vzájomná príťažlivosť ich oboch premôže a odhalí tajomstvo, ktoré zmení ich životy. Keď sa Jim dozvie o ich ľúbostnom vzťahu, Lu utečie s odkazom, že sa už nevráti, ale Georgia sa s Jimocou nečakanoou pomocou vyberie v jeho stopách, aby ho priviedla naspäť. Všetci traja sú vyčerpaní traumami, navzájom zviazaní a nútení čeliť vnútorným konfliktom toho druhého. Každý z nich je zraniteľný a iba láska má schopnosť liečiť tie najhlbšie rany. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Strašne depresívna záležitosť. Ak sa toto dielo stalo bestsellerom, tak to v Austrálii musí byť väčšina čitateľov nádejní samovrahovia. A to tu kedysi pôvodne mal hrať Heath Ledger a Rachel Weisz, film ale skončil v šuflíku a vytiahli potom toto. Postavy absolútne smutné, s temnými tajomstvami a hlavnú ženskú svrbí v rozkroku, tak nemá problém osrať muža aj deti a ísť za prvým hipsterom, ktorému ani pes dingo nechce olizovať päty. Asi takto je postavená táto romantická záležitosť, z ktorej sála dosť veľa negativity. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (4)

  • Názov filmu a hudba k nemu mala stelesniť citát z románu: "Čokoľvek, čo by ste mohli hrať na verande. Viete, bez elektriny. Špinavá hudba." (Arsenal83)
  • Film bol natočený v Esperance a Perthe (Austrália). (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Salt 2: Noyce nemá zájem

Salt 2: Noyce nemá zájem

24.12.2010

Špionážní akční thriller Salt byl relativně úspěšný a čím dál hlasitěji se mluví o pokračování. Evelyn Salt alias Angelina Jolie se ale bude muset poohlédnout po jiném režisérovi, protože Phillip… (viac)

Reklama

Reklama