Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laney Hennessy patrí k najtalentovanejším mladým advokátkam v okolí a momentálne sa uchádza o post Richarda O´Briena, jej učiteľa. Ak by sa to podarilo, Laney by ako prvá žena zaujala miesto štátnej zástupkyne. Darí sa jej aj v súkromí. Po neúspešnom vzťahu s detektívom Markom Farrowom konečne stretla toho pravého. Richard ju požiada o ruku a ona súhlasí. Ich šťastie však netrvá dlho. Richard je obvinený z vraždy Adama Suttona, agenta, ktorý preveroval jeho firmu a podozrieval ho z obchodovania s drogami. Sutton bol zavraždený Richardovou zbraňou a v jeho skladoch polícia objavila 10 kilogramov kokaínu, ktorý by mal na ulici hodnotu 3 milióny dolárov. Laney je zúfalá. Jej snúbenec tvrdí, že je nevinný a do tejto hry bol namočený zámerne, pretože sa ho niekto potrebuje zbaviť. Laney má na výber - bude dôverovať Richardovej verzii a stáť po jeho boku až do konca ako jeho právny zástupca, alebo uverí verzii polície a nebude riskovať svoju nádejnú kariéru a fakt, že by svoj život spojila so zločincom... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Druhý z lifetimeových filmů s Vicky Pratt v hlavní roli. V kontextu Hush a Hush Little Baby opět něco jiného, a skutečně, i detektivka to být může. Takže jen více takových příležitostí, Vicky! :) ()

Reklama

Suki 

všetky recenzie používateľa

typický nenáročný film o štátnej zastupkyni, ktorá rieši svoj prvý prípad, v ktorom je zapletený je snúbenec. Pekní herci(herečky), celkom slušne spracovaný, ale inak ma ničim novým nezaujal. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama