Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď známeho spisovateľa unesú jeho blázniví fanúšikovia, záchrana závisí len od jeho dospievajúcej dcéry. Štrnásťročná Melissa Morrisová sa cíti veľmi osamelo, pretože v rodine má silného konkurenta. Nie je to však nikto živý, ale literárna postava, ktorú si vymyslel jej otec, známy autor dobrodružných bestsellerov pre dospievajúcu mládež. Neal si vôbec neuvedomuje, ako jeho dcéra túži po zblížení, všetky jeho myšlienky a sny sa točia len okolo misií jeho fiktívneho hrdinu Tripa Zoomea. Melissa sa rozhodne konať a rozhodne sa, že spolu s otcom strávia niekoľko prázdninových dní. Bohužiaľ, jej plán sa prekrýva s propagačnou cestou posledného otcovho románu. A práve v tej chvíli sa Neil stane terčom zradného sprisahania - unesú ho dvaja pobláznení bratia, jeho šialení fanúšikovia. V záujme záchrany otca sa teraz musí Emily pokúsiť odhaliť v sebe superhrdinku... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

jafuska 

všetky recenzie používateľa

ach jo, to byl hodně nepovedený film, nesmyslný scénář, a asi je to opravdu jen pro děti a já jsem z takovýchto filmů už opravdu vyrostla, naštěstí. Nelíbilo se mi to. Hodně špatný film ()

zzzzzjjjjj 

všetky recenzie používateľa

Jako malému klukovi se mi to na Disney nebo Jetixu celkem líbilo, to nezapírám... 😁🧒 Teď už na to mám sice jinačí názor, ale budu hodnotit, jako když jsem to viděl poprvé, cca v 9ti letech. Dobrodružné 🚐 dětské téma s občasnou dávkou humoru. Dnes ohodnocuji 65%. 👍 ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama