Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Polícia nasadí jedného zo svojich najlepších mužov, černošského detektíva Jacka Cartera (Damon Wayans), do akcie proti priekupníkovi kradnutých áut. Jack má za úlohu preniknúť prostredníctvom zlodeja áut Archieho Mosesa (Adam Sandler) až k bossovi priekupníckemu gangu Frankovi Coltonovi (James Caan). Jack si čoskoro získa Archieho dôveru a ku Coltonovi sa dostane. O niečo neskôr sa úplnou náhodou Jackova pravá identita prezradí a v nasledujúcej prestrelke ho Archie nechtiac postrelí. Jack je však nezmar, po dlhom liečení, pri ktorom mu pomáhala Traci (Kristen Wilsonová) sa vráti späť k svojej práci. Teraz má dopraviť Archieho na súd. Kde má svedčiť proti Coltonovi. Problémy nastanú hneď na letisku, keď eskortu prepadne Coltonova banda. To je však len začiatok komplikácií, problémy sa vŕšia a situácia nakoniec donúti Jacka a Archieho, aby ťahali za jeden povraz. Celkom nenápadne sa z nich stanú priatelia, ktorí si vzájomne chránia krk pred prenasledovateľmi... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (113)

Falko 

všetky recenzie používateľa

I pri 75 minutach zabavy som sa slusne bavil a to uznavam, ze tam bolo par scenaristickych chyb, ako trebars vypnutie motora lietadla vo vzduchu, nasledne zastavenie tocenia vrtul a hladke pristatie, ale ja som tu nehladal chyby, ale zabavu a duo Sandler - Wayans fungovalo. Sandlerov spev v sprche I Will Always Love You od Whitney Houston liezol Wayansovi rovnako na nervy, ako Whoopy Goldberg liezol na nervy spev Patricka Swayzeho v DUCHOVI (1990) alebo retardovany Sandler a jeho ,,Disneylaaand" a na tychto a mnohych dalsich dialogoch som sa nasmial a preto davam 4 hviezdicky, aj ked chapem, ze pre mnohych uzivatelov to bola jednoducho blbost. No a aby som nezabudol na Jamesa Caana, aj on si zahral svojho zaporaka s chutou a vdaka jeho pritomnosti ma film bavil o to viac... 05.05.2010 _______ Adam Sandler - (Moses) +++ Damon Wayans - (Keats) +++ James Caan - (Colton) +++ Jeep Swenson - (Bledsoe) +++ Bill Nunn - (Finch) +++ Larry McCoy - (Det. Sulliman) +++ Allen Covert - (Det. Jones) +++ Xander Berkeley - (Gentry) +++ Hudba: Elmer Bernstein +++ ()

Vocoun 

všetky recenzie používateľa

Zábavná lehce nadprůměrná blbina na jedno odpoledne. Hlavní dvojice docela dobře šlape, doplňují se. Celkový příběh ne zrovna originální a ani tempo filmu není nijak závratné, ale má to docela dost slušných hlášek, slušný konec. Stopáž naštěstí není nijak přepálená, takže ten soubor vtipů a pár přestřelek může tu hodinku dvacet fungovat. Jak říkám, nic skvělého ale na zabití času postačí. Pěkné 3* - 64% ()

Reklama

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Skvelá buddy movie s pomerne jednoduchým a priamočiarym príbehom s vynikajúcim kúskovaním tempa (na tých cca 77 minút filmu to bolo výborne rozdelené), so skvelou dvojicou (Sandler a Wayans), mnohými gagmi a vtipmi (chľastajúci pes a spomínaný "motel" pre zamilovaných boli TOP) a aj výborným soundtrackom (tento track úplne najtopkovejší :)). A to ani nespomínam výborne natočené a prehľadné akčné (prevažne prestrelkové) scény, tie boli mňamka :). ()

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Damon Wayans si zopakoval Posledního skauta, ovšem s tím rozdílem že tentokrát hraje první housle sám. Zdatně mu však sekunduje Sandler, který rozhodně nijak nezaostává! Celou squadru doplňuje skvěle čůlisnej záporák James Caan. Absenci jakéhokoli náznaku příběhu a měsíční krátery ve scénáři úspěšně a pevně tmelí spousta akce, kupa hlášek, příjemná stopáž a již zmíněná herecká trojka! ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Sranda , Sranda , Sranda..........Soundtrack Elmer Bernstein: 1. Champagne - Salt-N-Pepa ,2. Plant A Seed - Mr. Cheeks And Freaky Tah (Lost Boyz) ,3. Where I'm From (Don't Fight The Clean Mix II) - Passion ,4. Tha 2 of Us - DTTX Of Lighter Shade Of Brown ,5. Until The Day - Nonchalant ,6. How Could You - K-Ci & Jojo Of Jodeci ,7. I Wanna Know Your Name - Tasha ,8. Where Are You - Rahsaan Patterson ,9. Chocolate (Cuties And Condoms) - Cydal ,10. Tha Show - Wreckx-N-Effect ,11. Tres Delinquentes - Delinquent Habits ,12. Reverend Black Grape (The Crystal Method Edit) - Black Grape , ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (3)

  • V poslední scéně, ve které se má pes zhroutit na pult, je možné vidět lidskou ruku, která tahá psa právě k pultu. (KucC)
  • Natáčelo se od 4. března do 9. května 1996 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama