Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(52)

Recenzie (8)

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia moja detská rozprávková láska. Už si nepamätám o čom to bolo, ale dobre si pamätám Papyrusa, žltý meč, Isis, Sutecha a tú svätyňu zlosynov aj s ich šéfom ... Chodilo to kedysi na Markíze soboty a nedele ráno. Bola to fakt pecka táto rozprávka - záhady, napínáky, mytológia, bohovia ... Odmietal som kvôli nej chodiť do kostola! To bol niekedy cirkus ... veľmi rád by som si to pozrel opäť keby sa dalo. Všetky komentáre nižšie sú super :) ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mojich obľúbených seriálov z detstva. Príbeh mládenca, ktorý nepozná svojich rodičov ba ani svoje meno a bojuje proti nástrahám starovekého Egypta v mene boha Hóra proti "Sutechovi, vládcovi omby" a jeho služobníkom. Príjemný akčný animovaný seriál s lákavou egyptskou tématikou. ()

Marius_ss 

všetky recenzie používateľa

Slovenský názov - Papyrusové dobrodružstvá (TV Markíza 2001). Nakoľko v tej dobe bol môj najobľúbenejší film Múmia (1999), a staroveký Egypt bol pre mňa nesmierne príťažlivá téma, tento seriál som vtedy zbožňoval. Dnes už ale neviem, ako by u mňa obstál, nakoľko so slovenským dabingom sa nedá nikde nájsť, a s iným dabingom ho nemá zmysel pozerať. Z nostalgie dávam 4/5. ()

avril4234 

všetky recenzie používateľa

Síce veľmi málo známy seriál, ale celkom zaujímavý už len vďaka egyptskej tématike, ktorú mám veľmi rada. Tento animák je bohatý na dobrodružstvo a bojové scény, ale zato chudobný na humor. Dej v každej epizóde je dosť vážny, takže o komédiu sa rozhodne nejedná ani z časti, čo je u animáku nezvyčajné a výnimočné (v dobrom zmysle). Ja ho určite odporúčam, síce je tam hrozne málo srandy, ale vzrušujúcich a akčných scén je tam naozaj dosť. Milovníci Egypta si na svoje určite prídu :) ()

Wooke 

všetky recenzie používateľa

Nedávno som začul intro....a nostalgia prišla sama, ako ona zvykne. Geniálna rozprávka s troška divnou animáciou, ale aj tak to bolo super. ()

Shinnie 

všetky recenzie používateľa

Toto ma tak bavilo. Zaujímavá je nie je len odlišnosť prostredia od ostatných animákov, ale aj príbehy, ktoré boli tak pútavé, že ešte dodnes si pamätám ako som sa bála o hlavného hrdinu. ()

sashazv 

všetky recenzie používateľa

Spolu so Scooby Doo moja najobľúbenejšia rozprávka z detstva......keď som mala 6-10 rokov tak som to totálne "žrala" a niekedy by som sa rada vrátila do starých dobrých detských čias...:D ()

Reklama

Reklama