Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(52)

Recenzie (8)

avril4234 

všetky recenzie používateľa

Síce veľmi málo známy seriál, ale celkom zaujímavý už len vďaka egyptskej tématike, ktorú mám veľmi rada. Tento animák je bohatý na dobrodružstvo a bojové scény, ale zato chudobný na humor. Dej v každej epizóde je dosť vážny, takže o komédiu sa rozhodne nejedná ani z časti, čo je u animáku nezvyčajné a výnimočné (v dobrom zmysle). Ja ho určite odporúčam, síce je tam hrozne málo srandy, ale vzrušujúcich a akčných scén je tam naozaj dosť. Milovníci Egypta si na svoje určite prídu :) ()

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia moja detská rozprávková láska. Už si nepamätám o čom to bolo, ale dobre si pamätám Papyrusa, žltý meč, Isis, Sutecha a tú svätyňu zlosynov aj s ich šéfom ... Chodilo to kedysi na Markíze soboty a nedele ráno. Bola to fakt pecka táto rozprávka - záhady, napínáky, mytológia, bohovia ... Odmietal som kvôli nej chodiť do kostola! To bol niekedy cirkus ... veľmi rád by som si to pozrel opäť keby sa dalo. Všetky komentáre nižšie sú super :) ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mojich obľúbených seriálov z detstva. Príbeh mládenca, ktorý nepozná svojich rodičov ba ani svoje meno a bojuje proti nástrahám starovekého Egypta v mene boha Hóra proti "Sutechovi, vládcovi omby" a jeho služobníkom. Príjemný akčný animovaný seriál s lákavou egyptskou tématikou. ()

Marius_ss 

všetky recenzie používateľa

Slovenský názov - Papyrusové dobrodružstvá (TV Markíza 2001). Nakoľko v tej dobe bol môj najobľúbenejší film Múmia (1999), a staroveký Egypt bol pre mňa nesmierne príťažlivá téma, tento seriál som vtedy zbožňoval. Dnes už ale neviem, ako by u mňa obstál, nakoľko so slovenským dabingom sa nedá nikde nájsť, a s iným dabingom ho nemá zmysel pozerať. Z nostalgie dávam 4/5. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama