Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Scottová (Anna Farisová) a Bell Grangerová (Laura Breckenridgeová), dve mladé krásavice z južanskej Georgie, majú už plné zuby svojho nudného a chudobného života v prívesoch na parkovisku a hrozia sa budúcnosti po boku otravných manželov bez peňazí. Zúfalo túžia po dobrodružstve a živote vo veľkom meste, v ktorom určite nájdu oveľa lepší a pohodlnejší život, aj keby si k nemu mali pomôcť podvodmi. A tak sa ich cieľom stáva „veľkomesto“ Atlanta. Ich plány dostať sa k peniazom sa však riadne zhatia, keď sa Bell zamiluje do príťažlivého policajného dôstojníka s príznačným menom Rhett Butler (Justin Chambers)... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Neni to zlé..na to, že to takmer nik nepozná..ale určite to nie je ani super...Anna Faris tu je tak jediná oku lahodiaca baba...a z Justina Chambersa je tu netypicky taký slušnák..humor je viacmenej taký trápny...ale v pohode sa pri tom robilo viacej vecí ()

Reklama

Eawy 

všetky recenzie používateľa

To o čom toto bolo? Ja som asi nechápavý človek, ale ak by som mala spočítať na prstoch počet vtipov v tejto,,komédii" ukázala by som vám asi prázdnu päsť. Absolútne nič. Herečky robia niečo, čo sa má podobať hraniu, príbeh je pre mňa totálne nepochopiteľný, absolútne nenachádzam zmysel príbehu. Ešte k tomu tá naozaj zle predvedená romantická stránka, na ktorej sa unudíte k smrti. Ale aspoň sa pri tom dá učiť. Nevyrušuje to a určite nepociťujete túžbu hodiť zošit pod sedačku a zapozerať sa. 10% a za čo, to netuším, len viem že na odpad to nie je. ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Psychotické indie "nič". Osobne som bol uchvátený formálnou stránkou, ktorá bol viac ako len amatérska, ale akosi ma to stále nútilo pozerať sa a to aj napriek tomu, že vo filme v podstate nebola normálna postava, či aspoň nejaká dejová línia. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama