Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike Donaldson (Matt Long) sa vracia do rodného mesta so svojou novou priateľkou Elizabeth (Jessica Stroupová), aby sa rozlúčil so svojím dresom v poslednom futbalovom zápase. Všetci ho nadšene vítajú, len jeho bývalá priateľka, príťažlivá Shelby Mercerová, zle znáša jeho novú partnerku po jeho boku. Keď sa jej Elizabeth pri drinku zverí, že ju Mike chce predstaviť svojim rodičom, Shelby ju vystraší nepravdivou informáciou o tom, akí sú Donaldsonovci kritickí a ako veľmi si zakladajú na prvom dojme. Elizabeth sa preto rozhodne odložiť návštevu na ráno. V moteli však nenájde voľnú izbu, a keď sa vracia späť, Shelby ju prepadne na opustenej ceste a v bezvedomí ju prevezie k sebe domov. Po prebudení ju presvedčí, že ju našla ležať na ceste a nechala Mikeovi odkaz, kde ju má nájsť. Keď odchádza schovať auto, Elizabeth sa snaží dostať k telefónu. Namiesto toho objaví Shelbyinu izbu polepenú Mikovými fotografiami. Pritom jednu z nich nepatrne poškodí, takže Shelby vie, že bola v jej izbe. Odhodí masku láskavej priateľky a začne Elizabeth terorizovať. Zatiaľ čo sa všetci snažia presvedčiť Mikea, aby sa vrátil k Shelby, uväznené dievča objaví dôkaz, že šialená Shelby zabila svoju matku. Pokúsi sa utiecť, ale Shelby je pripravená zabiť nielen ju, ale aj každého, kto odhalí pravdu. Možno by sa jej to podarilo, keby neurobila malú chybu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

hladass 

všetky recenzie používateľa

Takový zbytečný televizní thriller, který vám možná utkví v hlavě jen díky tomu, jak moc připomíná Misery nechce zemřít... Film je mnohem nudnější a herecké výkony o několik tříd horší... U Misery chápu, proč držela Paula Sheldona, ale proč Shellby drží novou přítelkyni svého bývalého přítele. když ji musí být jasné, že ji nikdy nebude moct propustit??? Že ji bude muset zabít??? Tak proč to neudělat hned a nezakopat ji někde v lese... ()

Vyrida 

všetky recenzie používateľa

Moc nechybělo a mohlo být mé konečně hodnocení ještě o něco veselejší. Homecoming si poměrně dlouho drží laťku nenásilného thrilleru, který tu sice byl už v nějaké podobě milionkrát, ale bez nádherné Mischi Barton a to je zásadní rozdíl ( zvlášť pro mě ;) ). Závěr už asi zbytečně moc přehnaně tlačí na pilu, ale budiž strávit se to ve zdraví dá. Rozhodně však jeden z filmů, který jsem neviděl naposled. ()

Reklama

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Celkom dobrý thriller, ktorý si hodnotenie odpad určite nezaslúži, nie je to zlé a za pozretie rozhodne stojí. Chýbalo mi tam trošku viac napätia, s ktorým sa dosť šetrilo. Ale Mischa Barton ako psychopatka bola výborná, aj celé herecké obsadenie bolo zaujímavé. Škoda, škoda toho scenára mohol to byť oveľa lepší film. 60% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Vysokoškolský študentík Mike sa vracia na pár dní domov do svojho rodného zapadákova. Chce predstaviť svoju novú priateľku Elizabeth rodičom. Tá sa však ožere ako krava a preto sa rozhodne, že radšej prenocuje v moteli a rodinné stretnutie odložia na druhý deň. Cestou ju však zrazí autom Mikeova bývalá láska Shelby. Zranenú ju odvezie ku sebe domov, kde ju uväzní. Čo toto je za sprostosť?! Mala to byť akože nejaká blbá, béčková variácia na film "Misery nechce zomrieť"? Ak ano, tak leda pre sopliakov alebo idiotov. * ()

MareT. 

všetky recenzie používateľa

Já jsem celkem v tomto případě krotký. Nevím, jestli je to slečnou se Strupem, nebo prostě jsem měl jenom dobrou náladu, ale mě film napnul téměr od začátku. Jasně, jde vidět, že matka scénáře je Misery (otec potom scénarista) a já si uvědomuju, že toto téma se dá zpracovat na tisíc a jeden způsob a vím i to, že tento je slabší, ale i přesto jsem naprosto nadšen. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)
  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)

Reklama

Reklama