Reklama

Reklama

Genesis: Zrodenie vraha

(seriál)
  • Česko Génesis - Vrahova duše (viac)
Krimi / Mysteriózny / Thriller
Španielsko, 2006, 22x50 min

Tvorcovia:

Aitor Gabilondo

Hudba:

Víctor Reyes

Hrajú:

Pep Munné, Quim Gutiérrez, Sonia Almarcha, Verónica Sánchez, Roger Coma, Raúl Arévalo, Javier Botet, Miryam Gallego, Juana Acosta, Ángel Burgos, Ursela Monn (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Madridská policie založila speciální elitní jednotku zaměřenou na řešení nejsložitějších případů. V týmu, který vede Mateo, jsou policejní inspektoři, technici a forenzní specialisté. Nezáleží na tom, zda se jedná o vraždu s klasickým motivem jako žárlivost, chamtivost nebo o složité zločiny spáchané sériovými vrahy nebo psychopaty, Mateův tým se vždy snaží najít příčinu zločinu, a snaží pochopit, co vedlo zabijáka k tomu, aby spáchal nenapravitelný zločin. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel: Námet vraždy podľa Goyových obrazov je super a páchateľa by ste neuhádli ani za nič. Herci sú v pohode, občas milá srandička. Niekedy seriál trochu ustáva na nudných častiach, ktoré mohli byť vyplnené napr. lepšími dialógmi. 4* Druhý diel: Perfektný námet satanistickej vraždy. Zopár zvratov a opäť nepredvídateľný páchateľ. Pomaly sa už vykresľujú jednotlivé postavy vyšetrovateľov. 5* Tretí diel: Chlapec nájdený podrezaný, okolo neho sfetované prasatá. Čo sa to stalo? Opäť vynikajúci diel, s kopou zvratov a zaujímavou tématikou. 5* ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama