Reklama

Reklama

Tintinove dobrodružstvá

  • Česko Tintinova dobrodružství (viac)
Trailer 2

Neukojiteľnou zvedavosťou hnaný reportér Tintin a jeho nadovšetko lojálny pes Snowy jedného dňa objavia model lode Jednorožec, ktorý ukrýva výnimočné tajomstvo! Tintin sa tak nečakane zapletie do veľkej, celé stáročia starej hádanky – a zároveň sa ocitne v zornom poli diabolského zlosyna Ivana Ivanoviča Sacharína, ktorý je skalopevne presvedčený, že Tintin ukradol nepredstaviteľne vzácny poklad, ktorý legendy spájajú s podlým Červeným Rackhamom! Našťastie s pomocou verného Sowyho, trochu hrubého a večne zle naladeného kapitána Haddocka a dvoch nie práve najbystrejších detektívov Horváta a Horvátha, sa Tintinovi podarí precestovať polovicu sveta, vďaka závideniahodnej bystrosti a rýchlosti byť vždy o krok pred svojimi protivníkmi a nájsť miesto, kde leží vrak skutočného Jednorožca! A práve niekde v tejto pirátskej lodi má byť podľa legendy ukrytý kľúč k nepredstaviteľnému bohatstvu... Ale aj prastará kliatba! Tvárou v tvár čoraz väčším a desivejším nebezpečenstvám, ktorým počas svojho neuveriteľného dobrodružstva musia čeliť, si Tintin a jeho priatelia uvedomia, neexistuje nič, čo nemožno dosiahnuť – ak sa odvážite riskovať úplne všetko! (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Tintin dostane hraný film

Tintin dostane hraný film

19.10.2020

Podle francouzského serveru Figaro se filmař Patrice Leconte (Muž z vlaku) chystá natočit hranou adaptaci známého komiksu Tintinova dobrodružství. Snímek tak nebude mít nic společného s animovaným… (viac)

Jak to vypadá s pokračováním Tintina?

Jak to vypadá s pokračováním Tintina?

09.10.2018

Peter Jackson (Pán prstenů: Společenstvo Prstenu, King Kong) má teď plné ruce práce s produkováním jeho nadcházejícího filmu Smrtelné stroje. Jako režisér už má ale pár let volno a přestože se v… (viac)

Druhý Tintin žije

Druhý Tintin žije

24.03.2018

Když šla v roce 2011 do kin Tintinova dobrodružství, Steven Spielberg a Peter Jackson oznámili jasné plány. Zatímco první díl režíroval Spielberg, druhého se měl po dokončení hobití trilogie ujmout… (viac)

Trojnásobná dávka Spielberga

Trojnásobná dávka Spielberga

13.09.2015

Steven Spielberg nám za posledních 7 let nadělil jen 3 filmy - Tintinova dobrodružství, Válečného koně a Lincolna. Možná vás tedy překvapí, že to samé zvládne za příští 2 roky. Už letos v prosinci… (viac)

Reklama

Reklama