Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidstvo již po staletí čelí plíživému nebezpečí lidožravých monster. Jejich likvidaci je zasvěcena škola bojovníků Kifúken, která si předává tajné bojové umění z pokolení na pokolení a neustále nabírá a cvičí nové členy. Běžní občané nemají o tomto dlouholetém boji za jejich bezpečí ani ponětí. V poslední době se ale zdá, že nejen že počet lidožravých oblud narůstá, ale objevil se snad i jejich nový poddruh - monstra s lidskou podobou, která se proměňují jen v okamžiku vypjatých emocí. Najednou to vypadá, že nepřítelem může být kdokoliv - včetně milované dívky s andělskou tváří... (vandalka)

(viac)

Recenzie (7)

Subjektiv 

všetky recenzie používateľa

Seriál začíná jako vcelku standardní romance ve stylu Krasavec a zvíře a končí pochybným bojem o osud lidstva. Na diváka spíše než promyšleným příběhem a solidně napsanými postavami útočí převelikým množstvím bizarností a mnohdy infantilním humorem (s čestnými výjimkami). Příběh se skutečně zdá být pouhou záminkou pro předvedení co nejpokroucenějších stvůr, ať už navenek či uvnitř. Když k tomu připočtu pro mě nevěrohodnou motivaci hlavního záporáka, který IMHO v seriálu nemá co dělat (žel by se seriál musel zkrátit na polovinu), bezpočet předvídatelných zvratů a jiných předvídatelných osudů, vychází mi lepší **. A ani 4°C to nezachrání. ()

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku velice slibně se rozvíjející bizarní námět plný černého humoru, sexu, krve a groteskních situací se bohužel v posledí třetině zvrtne v nudnou, nastavovanou a podivě úchylně nechutnou exhibici tlustého slizáka ve slipech. Opice RULEZZ!! ()

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Šílený seriál se vším co k tomu patří. Slibný námět, bizarní situace i postavy, malá opička jako roztomilá potvůrka a zároveň katalyzátor těch nejvtipnějších situací, dostatečně šílený padouch a spoustu dalšího. Škoda, že si podobné tempo seriál nezachová po celou dobu a v druhé polovině razantně poleví. 7/10 (AkiCon 07) ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Videl som len prvú časť, no rozhodol som sa nepokračovať. Pozor sú tu ľudožrútske monštrá, schopné sa skrývať do ľudskej podoby! Treba voči nim vymyslieť účinnú zbraň! Opica odľahčuje dej, blonďatá deva korení ľúbostným motívom aj dvojakou identitou. Tušiac, že plus mínus to bude podobné, od ďalšieho sledovania odstupujem a hodnotím pars pro toto (časť za celok) ako podpriemerný, neveľmi zaujímavý animák. ()

Nyan 

všetky recenzie používateľa

Klasický příběh o tom, že láska vše přemáhá, v kabátě netradiční animace, bizarností a černého humoru popisuje romantický vztah mezi dívkou/obludou a členem organizace, která vyhledává a likviduje ta monstra, která neudrží své choutky na uzdě a požírají lidi. Škoda natahovaného konce, kde mi šílenosti přišly samoúčelné, méně je někdy více. ()

JohnyTrava 

všetky recenzie používateľa

Netradičná animácia, netradičné pojatie a k toľkej netradičnosti aj netradičné hodnotenie. Bizarné vyobrazenie je vskutku zaujímave a podtrhuje znamenitosť tejto "freak show" ale ďalej zájsť nedokáže. Azda jej nebyť ani niet čím vyniknúť a udržať záujem. Hudba ktorá upúta ale v skutočnosti je to len jeden motív, ktorý nedokáže prísť s inováciou. Nezvyčajne pojatie už zvyčajnej zápletky sa zasekáva na množstve dier a snaží sa to vynahradiť explicitnosťou. No tá sa čoskoro zunuje a sama sa stáva ďalšou dierou. A áno extrémne šialený záporák je pri svojej primitívnej klišé pohnútke úplne mimo misu. Radšej keby si ju odpustili... Je to škoda. Autori sa často trafia do čierneho ale hneď to zabalia nesúrodou vatou, ktorá človeku pri hlbšom zamyslení začne vadiť. Keby len pokračovali v rozbehnutej línií, ktorú sa im podarilo na konci na okamih oživiť... Ale i tak seriál isté čaro nezaprie. ()

tuberatanka 

všetky recenzie používateľa

Je tam bizarný čierny humor, originálne gagy a kopa nepredvídateľných situácií, len nie tak husto ako by to mohlo byť. Ináč celkom fajn rozprávka, pokiaľ akceptujete trochu zbrklý štýl rozprávania príbehu (mne sa to páči). Ako to už pri seriáloch býva, prvé diely sú najlepšie a potom úroveň postupne klesá, ale dielov je tu našťastie dosť málo. Nie je to úplne dotiahnuté do konca, ale je to dostatočne neopozerané na to, aby si to zaslúžilo štyri hviezdičky. Moje obľúbené postavy: neustále divejúca opica a obrí detektív. ()

Reklama

Reklama