Reklama

Reklama

The Captives

  • USA I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave

Recenzie (4)

Kusko.t2 odpad!

všetky recenzie používateľa

“Pľujem na tvoju mŕtvolu, čmochtám na tvoj hrob“ je iba bezduchou, trápnou, nesympatickou a nudnou variáciou na klasiku exploitu z roku 1978 – I Spit on Your Grave Meira Zarchiho, z ktorej si tento otrasný trash berie iba základnú myšlienku krutej pomsty. Výsledok? Ťažkotonážna sračka! “I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave“ sa podobne ako tohoročný počin Freda Vogela AUGUST UNDERGROUND snaží diváka šokovať “reálne“ pôsobiacimi zábermi (tzv. fake snuff), úchylnosťou a násilím. Kvalitu a množstvo prvoplánových nechutností ani z ďaleka v porovnaní s AUGUSTOM nedosahuje. Zhruba rovnaký štýl, ale spracovanie diametrálne odlišné čo sa kvality a ochoty sledovať takýto brak týka. Možná kvalita sa prakticky ani nemá na čom uchytiť. Nič tu proste nie je, až na to základné minimum. Ako je vidno, už aj samoúčelnú brutalitu a prehliadku nevkusu je problém natočiť. Myšlienka/nemyšlienka režiséra, scenáristu, jedného z producentov, editora a príležitostného kameramana Erica Stanzeho napadla ako to vyzerá, asi na záchode, keď močil. Po zmydlenej noci plnej lacného fetu a alkoholu, kontrolovať svoje vývody nie je vôbec jednoduché. Či spredu, zozadu, hlavne že kýžené uvoľnenie prichádza. Po vykonaní kompletnej potreby, päťnásobnom odpľuvnutí mimo misu, sa ale treba pozerať pod nohy. Čierny kamarát lesknúci sa pod lúčmi raňajšieho slnka na podlahe je rozšliapnutý! Balans sa narušuje. Nešťastný pád hlavou na misu a ako na potvoru prisadnutie záchodovej kefy tak nešťastne (ultimátne, zásah priamo do čierneho), že by si okoloidúci myslel a bol presvedčený o zámere, zrodil myšlienku. Vnútorný hlas prehovoril - Na jej spracovanie máš 8 dní. Inak vypustím Krakena! ......... Toľko jeden fiktívny bájny príbeh. ()

Campbell odpad!

všetky recenzie používateľa

Původně jsem mylslel že si sháním film z roku 1978 a nakonec se mi dostalo tohle "veledílo". no vytrpěl jsem toho dost. Samoúčelná nechutná erotika je fakt hrozná. Tohle není ani porno, horor, Thriller ba co víc drama. Tohle je totiž sračka. ()

Reklama

Hanys_ odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak nějak jsem doufal, že to bude mít aspoň trochu úroveň a trošku se to přiblíží slavnému jmenovci. Ale tohle je fakt sračka. Navíc hodně amatérská. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama