Reklama

Reklama

VOD (1)

Rytier John Gregory (Jeff Bridges) bol posledným žijúcim majstrom rádu bojovníkov, ktorí po stáročia chránili svet pred silami temna. Bol to on, kto im mohol zasadiť smrteľnú ranu, keď ulovil Kráľovnú čarodejníc (Julianne Mooreová). Stačilo ju zabiť, on sa však do nej zamiloval a namiesto smrti jej nadelil väzenie, z ktorého zdanlivo nebolo úniku. Silná čarodejnica sa ale dokázala dostať na slobodu a teraz zhromažďuje armádu svojich verných, aby sa pomstila za svoje pokorenie. A to nielen Gregorymu, ale všetkým, čo stoja na jeho strane. Aby Gregory neostal v boji osamotený, musí nájsť mýtmi opradeného Siedmeho syna, muža s mimoriadnymi schopnosťami. Vyvoleným je istý Tom Ward (Ben Barnes), lenže tento mladý farmár rozhodne nevyzerá ako legendárny bojovník a veľa toho zatiaľ nedokáže. V jeho rodokmeni sa však skrýva tajomstvo, ktoré Gregoryho presvedčí, že sa nemýli. Gregory s Tomom sa spoločne vydajú na púť po podivuhodných krajinách a čelia čoraz ťažším nepriateľom, ktorých proti nim posiela Kráľovná čarodejníc, aby získal dostatok času na prípravu a jej rastúca sila bola neporaziteľná. Proti mečom, odvahe a odhodlaniu dvoch spravodlivých mužov bude stáť mocná armáda netvorov a všemocná čierna mágia. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
Wez

Wez (hodnotenie, recenzie)

mě ten film vůbec nepřipadl špatnej,normální průměr kterej neurazí,znám mnoho mnohem horších

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

bloodcountes

výborné, súhlas aj s Wacoslav1. Kamera dobrá a akčné scény prehľadné. Výborný hudobný doprovod, podkresľuje scény filmu, od akčných až po epické scenérie. Herci v pohode. Pekné čarodejnice, drsná hlavná postava. Pekné exteriéry, lokácie. Príbeh pre mňa neopozeraný. Výborné. 4/5

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Uživateľ Camran zmazal svoj príspevok.

netahlo

netahlo (hodnotenie, recenzie)

Toho chytraka co v zajimavostech psal, ze "Seventh Son je taktiež aj názov pesničky od heavy metalovej skupiny Iron Maiden", bych rad upozornil, ze ten song se jmenuje Seventh Son of a Seventh Son!

bloodcountes

bloodcountes (hodnotenie, recenzie)

tak jsem to včera viděla a jsem maximálně spokojená, dostala jsem, co jsem očekávala - velmi příjemné, celkem střízlivé a ukázněné fantazy s pěknými hereckými výkony, několika hlavumotajícími záběry a dokonce i SPOILER romantickým nehappyendem.

na príspevok reagoval breeder

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Henk123

Henk123 (hodnotenie, recenzie)

p.a.douch

Když Apolskis říká, že to bylo tak strašné, tak tomu věř !!! On stvořil vesmír, peklo a takovou tu věc z drátků na masáž hlavy !

na príspevok reagoval Apolskis

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

p.a.douch

Pochybujem, že to bolo také lacné. Aj s pretáčkami. Renomované servre to zatiaľ neuverejnili, takže sa jedná iba o špekulácie. Každopádne prepadnúť to rozhodne nemusí. Ak to zaboduje v US rovnako ako worldwide, môže sa to dostať na 250-350 mega celkovo. Čo uživý podstatne väčší budget ako 40-50 mega. Akurát či to zlé recenzie neovplyvnia.

p.a.douch

p.a.douch (hodnotenie, recenzie)

No vzhledem k tomu, že rozpočet byl prý mezi 40 až 50 miliony dolary a už teď má mimo USA vyděláno 35 milionů tak by Sedmý syn nemusel prodělat. 

na príspevok reagoval ywo666

Ralph666

Ralph666 (hodnotenie, recenzie)

ježiši :D:D:D:D v diskuzi kde by se měl rozebírat fantasy film se rozebírá kdo volil KSČ. :D:D:D Že si s tou politikou nedáte pokoj.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Súvisiace novinky

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (viac)

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (viac)

Reklama

Reklama