Reklama

Reklama

VOD (1)

Partu zlodějíčků ohrožuje všemocný Superman.
Začíná nejbláznivější akční komedie jakou jste ještě nikdy neviděli!

V Istanbulu se krade na každém rohu. Jaký kšeft vymyslí partička zlodějů a jak daleko zajdou, aby se v tomto bludišti uživili? Je to čím dál těžší a navíc je jim v patách všemocný Superman. Tak bláznivou akční komedii jste ještě neviděli! (DVD Edice)

(viac)

Recenzie (13)

Duston_Movie 

všetky recenzie používateľa

Turecký humor je trochu divný, trochu vtipný, ale tento film si zaslúži tých 60%, keby tu boli len vtipy tak by hodnotenie nebolo tak vysoké, ale pre mňa bol film akýmsi dokumentom o Istanbule a jeho obyvateľoch. Páčili sa mi zábery a celkové spracovanie vyzeralo pekne. Takisto aj postavy boli dobre dosadené a vyzerali vierohodne. Scenár bol trochu slabší, ale od komédie sa ani veľa očakávať nedá. Príjemný film, ktorý sa odlišuje od priemerných televíznych komédií vysielaných u nás a tým môže niektorých zaujať, alebo naopak znechutiť. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Turecký humor je naivnučký a vlastne nie je ani moc vtipný. A k tomu sa ešte tvorcovia hlavne v prvej polovici zdržiavajú so zbytočnými scénami, ktoré iba spomaľujú už i tak veľmi riedky dej. Na druhú stranu ale milujú farbičky (ešte aj v zábere chlapíka ležiaceho vo vani v poloprázdnej kúpelni je naľavo od vane niečo krikľavo modré a naľavo niečo krikľavo červené), vedia parádne obsadzovať a obliekať (azda úpne každá postava tu je sympatická, má šmrnc a jej oblečenie nielen dokonale dokresľuje jej charakter, ale aj graficky ladí k aktuálnemu okoliu), pekne hýbať kamerou i strihať (krásne zafiltrované zábery na exotický Istanbul). A to všetko, podané s pre nich typickou láskavosťou a srdečnosťou, vystačí na veľmi príjemnú oddychovku, alebo ak chcete “ultimate feel-good movie”. A tie ich baby... LUXUS! ()

Reklama

baruss 

všetky recenzie používateľa

Zablúdil som do kina cez prebiehajúci Medzinárodný festival súčasného tureckého filmu. (DVD projekcia vo veľmi slušnej kvalite - nijako filmu neuškodila) Vstup voľný. Potešilo. Problém bol v tom, čo očakávať od súčasného tureckého filmu. O filme som nevedel ani ň. Čakal som srdcervúcu drámu o tom aký je v Turecku ťažký život. Nedočkal som sa - našťastie. Vtipná komédia s rýchlym spádom, sarkazmom a fajn hláškami. Porovnajúc so slovenskou tvorbou... sme ďaleko za opicami. Slovenská kinematografia... (radšej pomlčím, lebo pokazím dojem filmu). Tento film mi veľmi pripomína české komédie - spádom, námetom, obyčajnosťou vystupujúcich postáv, hláškami. Proste je konkurecie schopný s vyspelou európskou produkciou. Jediná škoda je, že takéto filmy sa veľmi ťažko zháňajú. Musíte náhodou naraziť na festival... Trochu ma to mrzí, aj vzhľadom na to, že Turecko je len jedna z mnoha krajín z ktorých sú filmy nezohnateľné. Vrelo odporúčam. ()

Subjektiv 

všetky recenzie používateľa

Je opravdu na pováženou, jak daleko je ochoten zajít distributor ovládaný vidinou tučného zisku. Na obalu DVD tvrdí, cituji: "Partu zlodějíčků ohrožuje všemocný Superman. V Istanbulu se krade na každém rohu. Jaký kšeft vymyslí partička zlodějů a jak daleko zajdou, aby se v tomto bludišti uživili? Je to čím dál těžší a navíc je jim v patách všemocný Superman. Tak bláznivou akční komedii jste ještě neviděli." Popravdě řečeno, jde o takovou tu pohádkovou jitrnici, kterou ještě svět neviděl. Zdejší Superman není totiž vůbec všemocný, ale spíše trouba a pokud někoho ohrožuje, tak leda svou naivitou. Komedie není akční ani trochu a bláznivá pramálo. Docela přijatelným způsobem mixuje úsměvné historky bandy zlodějíčků s rodinným filmem. Nakonec jediné, co mě na filmu opravdu zaujalo, bylo zobrazení Turecka coby moderní, veskrze poevropštělé země lehce kořeněné Balkánem. Plné supermarkety, silnice v perfektním stavu, všude překrásné a nepříliš oblečené ženštiny, sexuální energii vyzařující kluby, populární hudba... Dokonce jeden z hrdinů píše o Evropě a Evropské unii! Váhám, zda-li je to tímto způsobem natočeno jak na zakázku nebo opravdu na zakázku. Slabé ***. ()

Niktorius 

všetky recenzie používateľa

Když se tvůrci nemůžou do posledních minut rozhodnout, o čem a jak vlastně chtějí vyprávět, tak lze těžko doufat, že to zachrání pěkné barevné kompozice a řada leteckých záběrů na exotikou vonící Istanbul. Protože to by nezachránil ani ten Superman. _____ P.S. Pro ty, co se nechali zmást stupidním českým názvem a lživou oficiální anotací: Organize İşler není komedie bláznivá, natož akční - je mnohem víc ospalá a chcípáčkovská. _____ P.P.S: Víc než film se mi líbila titulní píseň. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama