Reklama

Reklama

Keď začnú po celom svete miznúť vzácne šperky vrátane legendárneho diamantu Ružový panter, je šéfinšpektor Dreyfus (John Cleese) nútený zapojiť Clouseaua (Steve Martin) do vyšetrovania ako člena medzinárodného tímu detektívov a odborníkov, povereného dolapením zlodeja a navrátením odcudzených šperkov... Po boku Stevea Martina sa objavujú Jean Reno (v roli jeho pomocníka Pontona) a Emily Mortimer (ako Nicole, objekt jeho svojrázne sa prejavujúcich vášní). Členov medzinárodného tímu špičkových detektívov stvárnili Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki a bollywoodská hviezda Aishwarya Rai Bachchan. (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (viac)

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (viac)

Reklama

Reklama