Reklama

Reklama

Ako si vycvičiť draka

  • Slovensko Ako vycvičiť draka (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na malom ostrovčeku Berk, ďaleko na severe, sa zbytočne s ničím a nikým neokolkuje. Nečudo, šialene silní Vikingovia, ktorí tu žijú, totiž musia svoje domovy denno-denne chrániť pred nájazdmi divokých a krvilačných drakov, ktorí im robia zo života peklo! Aj neduživý tínedžer Štikút je, pochopiteľne, obrovským fanúšikom lovcov drakov a jedného dňa by sa sám rád stal jedným z nich, no nanešťastie mu to so zbraňami veľmi nejde. Ehm, na rovinu – má v tomto smere obe ruky ľavé! No keďže jeho otec nie je nik iný, ako Chladnobrv obrovský, náčelník kmeňa Vikingov a známy drakobijca, musí sa Štikút bez debaty priučiť i drsnému umeniu boja Vikingov. Lenže skôr, než sa Štikút, ktorý je mimochodom tiež nadšený a všetkými masťami mazaný vynálezca, vôbec môže v tomto obávanom „študijnom odbore“ čo i len začať vzdelávať, zaútočí na jeho rodnú dedinu dračia armáda! Štikút v tom vidí jedinečnú šancu poraziť niektorého z drakov a zachrániť tak otcovu dobrú povesť a dorásť do jeho nekonečne veľkých šľapají. Vďaka veľkej odvahe a bystrej hlave sa mu skutočne podarí zostreliť jedného z nočných tieňov – azda najnebezpečnejšieho dračieho druhu. No namiesto toho, aby sa so svojím úctyhodným úlovkom pochválil otcovi, sa Štikút s nočným tieňom spriatelí. A toto priateľstvo obráti Štikútov svet hore nohami! Viking, ktorý má za kamaráta draka? Tým predsa hanobí vikinskú česť, ktorú si jeho otec cení nadovšetko... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (134)

Súvisiace novinky

Hraný remake Jak vycvičit draka má obsazení

Hraný remake Jak vycvičit draka má obsazení

31.05.2023

Hraná adaptace animovaného hitu studia DreamWorks Animation Jak vycvičit draka konečně našla své lidské představitele. Oba herci pak údajně byli vybráni i proto, že by se mohli v sérii zdržet i na… (viac)

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (viac)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (viac)

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (viac)

Reklama

Reklama